Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
azalan bakiyeler yöntemi hurda değeri hesaplamalarda dikkate alınmaz. Duran varlığın normal hizmet süresi sonunda itfa edilmemiş maliyeti, ilgili duran varlık elden çıkarılırken kayıtlardan silinir. böyle bir bilgi buldum internette siz o muhasebe sorusunda elinizdeki notlarda hurda değerin düştügüne emin misiniz ?
-
Ben de yüksek kapatacağını düşünüyorum mülakat listesinin 56 doğruda kalmışım 60 ve üzeri yapanların şansı yüksek.
-
@jeanpaulsartre Ben de düşülmüyor diye biliyordum ama Tms-16 madde 53 e göre hurda değeri dikkate alınacak düzeyde ise düşülüyormuş.
-
@rtoric hocam ama vuka göre düşmüyor tms ve vuk olunca genelde vuktaki geçerli diye biliyorum
-
@rtoric hocam o dediginiz maddeye baktım kalıntı degeri diyor kalıntı degeri farklı bir şey değil mi
-
@jeanpaulsartre hocam bilmiyorum ama bi kaç kişiye daha sordum düşülüyor dediler
-
Bu arada bono sorusunu yanlış yapan var mı ? O soru da sıkıntılıydı sanki sonuçta bono olabilmesi için zorunlu unsurlar arasında bono kelimesi de olması gerekiyor ama cevap sadece tarihi kabul etmiş.
-
@Estevez hocam bononun diger ismi emre muharrer senet o ifade var soruda bir hata yok
-
Keşek soruları paylaşsanız bizde baksak
-
Bu asym yaptığı sınavlarda sonuçları ortalama kaç günde açıklıyor acaba daha önce hiç sınavına giren oldu mu arkadaşlar ?
-
@Estevez MTA ya girmiştim hocam 15 günde açıklanmıştı.
-
@İnspector hocam senin kaç doğrun var
-
Forumda çok giren yok herhalde sınava en azından kim kaç doğru yaptığını paylaşsa da kendi aramızda duruma bir baksak mülakat şansımız ne durumda diye.
-
Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar.
-
Mülakat ne zaman olur acaba
-
Benim de yazdığım gibi 67 doğru ile olumlu olmuş ama feragat etmeyi düşünüyorum. Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
İlk 16 aday mı girecek sizce mülakata yoksa başarılı yazan herkes mi ?
-
@econn102 başarılı olan herkes. 16. adayla aynı puanı alanlar da çağrılıyor.
-
@mulkiyeli_93, içinde söyledi: Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@econn102 başarılı olan herkes. 16. adayla aynı puanı alanlar da çağrılıyor.
duyuruyı tekrar okuyunca şüpheye düştüm, 16 aday çağrılacaktır yazıyor orda da.
-
@mulkiyeli_93 başarısızları da yazınca listeye acaba herkesi yazdılar da ilk 16yı mı çağıracaklar acaba diye emin olamadım hocam bende