11.Promosyon SGK Hk.
-
@Nasippp asilller başlamadı daha neden bekletiliyolar bilmiyoruz
-
Arkadaslar bence sgk icin bir etkinlik yapilmali
-
Öğretmenler etkinlikle 20 bin ek atama aldılar. Ciddi bir şekilde biran önce toplanıp etkinlik yapalım. Zaten süreci uzun
-
İlanın kpss öncesi gelmesi için ne varsa yapmalıyız artık iibflileri görsünler
-
Elimizden gelen herseyi yapip sesimizi duyurmaliyiz
-
Ben de katılırım. Gün ve saat belirleyelim
-
Bu taraf aşırı derecede sakin... Hep aynı kişiler... Destek bekliyoruz arkadaşlar....
-
@sancaktar nasıl destek olacaz,
-
Guy grubunda da yazalim etkinlik yapilirken denetmenlik ilani icinde ugrasalim
-
Twitter etkinlikleri ne kadar etkili bilmiyorum ama denemekte fayda var. Bundan sonra etkinlikler guy için olacak öyle olsa bile açsh bakanını, mehmet selim bağlı ve adnan ertem'i de etiketleyerek sesimizi duyurabiliriz. Sonuçta sgk da az değil 400 500 alıyor. Herkesin dahil olması gerek
-
@varol şuraya yazılan üç beş kelime bile bir destek göstergesidir, bu başlık canlı olmalı sevgili arkadaşlar
-
Ruhumun öldüğünün kalbimin sızladığını hissediyorum. Allah dayanma gücü versin herkese
-
@Nasippp AMİN Baskan
-
Bilmiyorum biz neden bu surece bu kadar uzun sureci böylesine kaniksamişiz . Ornek vermek istemiyorum ama ek ataması bile 20 bin olan her yıl düzenli ilana çıkan bol keseden kadro dağıtılanlar var bu ülkede. Bizde 400 kişilik bir alım da bile gelmemesi normal geçen yıl geldi hemen gelmez beklemeler havada uçusuyor. Gelsin kardeşim hemen gelsin ya bi kerede biz beklemeden gelsin .
-
Yeni ilan gelmesi 2018 puanlılar için avantaj olurdu. Malum 9. Promosyona 2017 lilerde basvurmuştu. 2017 puanıyla 2 defa basvurabildiler. Dün paretonun açıklamalarıda vardı sg ilgili.
“Diğer Kurumlardan haber bekleyen dostlarımıza da kısa bir bilgilendirme yapayım. SGK Denetmen Yrd. için malumunuz önce 10. dönem atamalarının yapılması lazım. Bunda da şöyle bir menfi haber var. Güvenlik soruşturması husus netleşmeden atama olmayabilir.Eğer gerçekten bir kaç ayı bulursa 10. dönem atamaları, 11. dönem alımı malesef sekteye uğrayabilir. Yine de farklı bir hava oluşursa yeniden konuşmak lazım bunu.
Sayıştay alımını soran çok dostumuz var. Bu alım için de malesef mevcut alımın bitmesini beklemek gerekiyor.”İnşallah varolan alım nihayete erer. Yedek bekleyenler olarak birdaha bi alıma basvurmak gereksiz yığılmaya sebep olacak. En önemlisi bu kurumun iş müfettiş yardımcılığı mülakat sonucunu 2 yıla yakın açıklamamış olması. Sizlerin, bizlerinde gücüyle bekleyen arkadaşlarımıza destek vermeliyiz ki önümüz açılsın. Yeni ilanlar gelsin
-
@Müşrif sadece eğitim değil sağlık da böyle. Binlerce alım var. Bize gelince 3-5 kişi. Şaka gibi gerçekten çünkü insanlara derdimi anlatamıyorum artık. Sosyal medyada, haberlerde hep sağlıkçı, öğretmen konuşuluyor. Sonra gelip bana eee bilmem kaç bin alım var sizde yok mu diyorlar. Gerçekten anlatamıyorum 3 kişilik alım olduğunu, onlara da hep aynı kişilerin girdiğini ve sonuçların 1 yıla yakın sürede ancak açıklandığını.
Belki biraz haberlerde dillense daha çok dikkat çekecek ama medya çok yanlı. Sanki düşmanız idarenin. Geçen sene çoğu gazete parasıyla ilanı bile basmadı. -
@yesillenenfındık sonra yaş geçme muhabbeti falan biz olmsaak onlar maaş alamayacak artık zerre sevmiyorum öğretmen sağlıkçı polis ve bekçileri.
-
Herkesin Regaip Kandili Müberek olsun.
-
Bu mübarek günde en çok istediğim bu ilanın bu bahar gelmesi. Hiç kimse de olumlu birşey yok ama daha önce olmuş yine olsun amin.
-
Bu promosyon 10 da atandık ama bu kez de hiçbirimiz bir türlü başlayamıyoruz burada süreçten haberi olan var mı?