11.Promosyon SGK Hk.
-
@yesillenenfındık İstemesini bilirsek eğer 5 aylık bir süreç var sınava kadar yeni bir ilan geleceğine inanıyorum.
-
@ktk Etkinlik kesinlikle yapalım etkinlikten ziyade ihtiyaç olduğu için hızlandırıcıları düşüncesindeyim.
-
@Müşrif zaten bizde hiçbir kurum "aaa bunlar çok etkililer nasıl da tepki gösteriyorlar hemen ilana çıkalım olay büyümesin" demiyor. Çok acı ama zaten iibfliyi takan da yok. Sgk da ihtiyaç var alım olacak sesimizi çıkarmamız süreci hızlandırabilir belki. Beklediğimizi, istediğimizi göstermemiz lazım tüm iibfliler olarak.
-
Sgk da personel ihtiyacı olduğunu nereden biliyorsunuz merak ettim öyle bi açıklama mı yapıldı
-
İşe başlamayla alakalı şu aralar aranan var mı ya da başlayacağı yeri arayan?
-
Arkadaşlar yeni alıma dair etkinliklere start vermek lazim artik bir şeyler yapalım boş durmayalım
-
Twitter dan yapılan etkinliklerde mutlaka SGK 11.promosyondan da bahsedelim. Sürecin sonuçlandığını yeni ilanın gelmesi gerektiğinin altını çizelim mutlaka. tabiki Bakanı etiketleyerek.
-
Benim anlamadığım hep aynı kişiler yazıyor. Sgk dan bu kadar ümit kesilmesinin sebebi nedir? Alım sureci tamamlandı yeni alım elbette olabilir.
-
Ustad @paretowilfredo 10. Promosyon işe başlamadan gelmesini öngörmüyorum demiştiniz. Onlarda başladı. Daha önceki alımlara baktığımızda bi 2018 de sekteye uğramiş denetmen alımı ondan öncekiler hep peşpeşe olmuş. Şimdi butce gorusmelerinde de değinildi denetmen açığına 10 pro başladı. Yeni alımı ne zaman öngörüyosunuz.
-
@Müşrif hocam alım süreci tamamlanmadı,yedeklik ilanı gelip yedeklerin de atama işlemleri sonuçlandığında alım süreci tamamlanacak.
-
@bucalı Hocam 2017 alımı il tercihleri bile tamamlanmadan geldi oldu olucak yard denetmenliğe gecisinide bekleyelim
-
@Müşrif yok hocam beni yanlış anladınız ben 10.promosyon alımı tamamlandı söyleminize itiraz ettim,ilan konusunda bir şey demedim tabiki yedeklik ilanını beklemeden yeni ilan gelebilir geçmişte bu yaşanmış zaten.
-
Kesinlikle yeni ilan konusunu dile getirmeliyiz.
-
Arkadaşlar bugünkü etkinlikte Sgkyı da dahil edersek iyi olur. En azından bugün biraz aktif olalım etkinlikte hadi
-
Kesinlikle arkadaşlar etkinlikte Sgk ya da değinelim
-
Yok mu bir duyum
-
Yedek süreci de bittikten sonra belki bir hareketlilik olabilir. Asılların atama süreci tamamlandı ama yedekler henüz tamamlanmadı daha.
-
Yedeklerin ilani da 24 marttami olcak aciklanma tarihi 24 aralikti
-
Tahmin yürütmek zor ama şöyle bir durum var. 2019'da aynı puana sıralamalar düşük geldi.
Olası 400kisilik sgk ilanı 85.3un altına düşecek mi?
2018 P47 85.3 olan birinin sıralaması kaçtı? Karşılaştırmak adına soruyorum.
Benim 2019 P47 84.5 sıra 973 -
@Muhalba Hocam Sgk da net birşey söylemek zor aslında sene sonuna doğru gelirse puanin 82 83 e kadar düşmesi gerek. Ama malesef il göç e girende guy olanda hatta bir önceki alimda Dguy olanların bile başvurmasıni hesaba katarsak 84 85 i gorebilir yine. Umarım düşer.