11.Promosyon SGK Hk.
-
Arkadaşlar korona sebebiyle gorusmeyi iptal ettik. Ancak bu süreçte kendimizi unutturmamiz lazım bakan ve bakan yardımcısı nın tüm tweetlerine yorum yapalım. İnanın bunun etkisi düşündüğümüzdende fazla.
-
Evet özellikle bakan hanima sgk baskanina tweet atarsak etkili olabilirz arkadaslar ilani one cekmek bizim elimizde
-
@Müşrif hocam ben ve bir kadın arkadaşım hariç kimse yazmıyor. Daha ne kadar söylemek gerek bilmiyorum ama bakan hanım twitter kullanımında aktif bunu değerlendirip görünür olalım. Mevcut guy istediğinden kaynaklı kimse sgk için tag açmıyor. Birkaç yorumda da gördüğüm şu ki 85 puan ve üstü alım olduğu için birçok kişi başvuramıyor bile buna dair umursamaz tavırlar var. Halbuki 400 500 yüksek puanlı kişinin önlerinden gitmesi çok önemli. Kısacası birlik yok bizde. Ancak şu gruba aktif yazan 5-10 kişi bile yorum atsa büyüyecek.
-
Ben kpss den once ilanin gelecegine inaniyorum insallah, tıpkı gecen seneki gibi mayista haziranda gelebilir, ihtiyac olduguna deginilmis cunku.
-
Ya ciğerim yanıyor şu başlığı okuyunca 1 puanla şu mülakata kalamamak ve işi olan insanlar yüzünden liste dışı kalmak içimde volkan patlıyor da ne çare
-
Arkadaslar herhangi bi duyumu olan var mi kpss oncesi gelir mi? Benim umutlu oldugum ilanlardan biriydi
-
Butce gorusmelerinde denetmen acigindan bahsedildi bu bize umut ilani one cekmek bizim elimizde etkinlik yaparak
-
Arkadaşlar saat kaçta tweet atılacak tag nedir kimleri etiketliyoruz ? Başlığı canlı tutalım arkadaşlar
-
Şahsi görüşüm hergun istisnasız her gün twettadan bakan bakan yardımcısı Sgk başkanı ve bilimum çsgb üst düzey yetkililerinin twetlerinin altına yazalım.
-
Ayrıca bir önceki promosyon yeni başladı ama bizim puan aldıktan sonraki surecimize bakarsak bir yılımız dolmak üzere. Allah korusun ama ülkede gün geçmiyor ki olağanüstü bir şey olmasın. Bizim ilanlarda malum rüzgardan bile etkilenir. O nedenle silkenelim arkadaşlar bu ilanı sınav öncesi almak için elimizden geleni yapalım.
-
@Müşrif Bakan hanımın tüm gönderilerinin altına twit atmaktan başka daha ne yapabiliriz onu da yapalım. Kpss öncesi kesinlikle gelmeli aksi halde çok büyük mağduriyet yaşayacağız
-
Bir metin hazırlayıp ayni metni hepimiz cimere gönderebiliriz @nzl
-
@Müşrif olur tabii
-
Arkadaşlar gazete ilanı sosyal medya veya başka bir şey buna tartışarak karar verelim ama ilan talebimize milli emlak guy dguy dahil edersek katılımı da artırırız. Bu konuda ne yapabiliriz arkadaşlar
-
@politics06 bakanlıklar farklı. Onları dahil ederek etkili sonuç alacağımızı zannetmiyorum. Tek bir bakanlığa odaklı baskı kurabilirsek sonuç alırız bence.
-
@yesillenenfındık doğru hocam haklısınız
-
silinmiştir
-
@sancaktar Hocam zaten 3 5 kişiyiz bekleyen buradan konuşuruz
-
Etkinlik mantıklı olur hep beraber katılalım
-
Evet bugün 16 mart 2020 dünyayı etkisi altına alan ölümcül bir virusle savaşıyoruz. Yıllar sonra olurda hayalini kurduğum bu mesleğe atanirsam virusten korktuğum kadar ilanın gelmemesinden de korkmuştum ama geldin canım dicem Umarım en az hasarla bu beladanda kurtuluruz. Nisana ilan gelir mayısta mülakat olur hayaller gerçek olur bekleyiş son bulur