11.Promosyon SGK Hk.
-
Sgk yönetmelik çıkardık 30 günde halledecez dedik hesabı hızlı davranıyor bence çünkü çıkardıkları yönetmeliğe uyamadılar bari bundan sonra hızlandıralım hesabı yapıyorlar ilanı bu konu ne kadar etkiler belirsiz umarım 10 promosyonu biran önce halledip ilana çıkarlar şu ilansızlıkta herkes için bir umut kapısı olur.
-
Arkadaşlar merhaba SGK için 2020 sınavında hangi derslere ağırlık vermeliyim ? Maliye mezunları da SGK alımlarında başvurabiliyor mu avantajı veya dezavantaji var mıdır ? Ona göre kendime bir plan çizeceğim
-
-
Yeni ilan için bastırmaya başlayalım mı arkadaşlar
-
Bence baslamaliyiz
-
İçimde bir his var yeni ilana çıkacak. Rabbim dualarımı kabul eder inşallah
-
@Nasippp Hocam hislerden daha fazlasına ihtiyacımız var, ufak bir duyum bir hareketlilik ilaç olur umut olur.
-
Arkadaşlar pazartesi günü paralı bir etkinlik olacak zaten. O etkinliğe tam katılım sağlayıp sgk dy için sesimizi duyurabiliriz.
-
10.promosyon 10 15 gune is basi ypiyor 9.promosyon 9 ayda ise basladilar ilanda bu yuzden gec geldi suan icin hicbir engel yok ilan icin butce gorusmelerinde dahi dile getirildi sesimizi duyuralim
-
Evet arkadaşlar ilgöçü iki soruyla kaçırdım artık burada yeni SGK ilanına umut bağladım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Benimde 2 soruyla kacirdim canim yaniyor degistirdigim sorular yuzunden:(
-
@adam-simith üzülme kardeşim herşey olacağına varır
-
@sancaktar oyle tabi son sgk ilani 1 puanla kacirdim smdi ilgoc 2 puanla umudumz sgk guyda ne zaman gelir bu ilanlar:/
-
@adam-simith sanırım kaderimiz aynı seninle kardeşim ben de SGK yi bı puanla kaçırdım.d
-
@sancaktar olabilir dostum insanin zoruna gidiyor sunca emek
-
@sancaktar çok üzüldüm kardeşim
-
Bu başlığı canlandirma zamanı gelmedi mi arkadaşlar ?
-
@Müşrif geldi de geciyor bile
-
Artık SGK ilanı için başlayalım üstadlar
-
- Promosyon illere çağırılmadı daha sizce neden böyle, kötüye işaret mi acaba? Umarım bi an önce yerleşirler de kurum hızla yeni ilana çıkar.