11.Promosyon SGK Hk.
-
@ynsss4 nerden duydunuz
-
SGK ilanı geldikten sonra ve ilk gün sözlü sınavlar başladığı tarihten itibaren azami 5 ay üstüne koyacaksın zaten. Hemen hemen hep böyle oldu. Misal ilan Ekim sonunda geldi Aralık ayında ilk sözlü sınavın yapıldığı günden itibaren 5 ay sayacaksın. Ki bu da sonuçların açıklanmasının Mayıs Haziran aylarında olmasına tekabül ediyor.
-
@adam-simith çalışan arkadaşım söyledi hocam. Net bir bilgi değil zaten ama şartlar bunu doğrular nitelikte ve pareto ustadda bu konuda uzun zamandır açıklama yapmıyor. Belli ki kışa kaldı. Ama bir umut beklicez artık
-
Arkadaşlar merhaba.. Sonunda 10. Pro da atanan biri olarak bi kaç bir şey paylaşmak istiyorum. sgk ile ilgili bu forumda yer almayacağımdan son kez süreçte tecrübemi paylaşmak istedim.
Belki sizlerde bu aşamaya geleceksiniz. Öngörünüz olması açısından paylaşıyorum.
Grupta gördüğüm en büyük eksiklik ilanın gelmesine yönelik twitterdan baskı uygulanmaması. Gerçekten ciddi bi baskı olursa kpss öncesi ilan gelebilir. Bunu lütfen organize şekilde değerlendirin arkadaşlar. Gerekirse mv de meclise sunmalarını sağlayın. Her forumda haberlerde gazetede dile getirin .sizin lehinize . Ve sonrasında 2 şey var dikkatimi çeken
Buna dikkat edin ki Wp Grupları kuruldu. Ve eğer sizde grup kurarsanız herkesin grupta olmasına izin vermeyin . Sonuç belgesini paylaşan insanlarla gerçek bilgilerin paylaşıldığı grup kurmanızı tavsiye ederim. Çünkü bi taraf sorup soruşturur diğeri hazırı alır keyfe keder davranıp namkörlük yapmakta .Diğer önemli konu feragatler .. bu konu hala net değil. Yedek listede illerdeki boşluklargelen 34 kişilik yedek ilanla maalesef tutmadı. Yedekler için iller çok başka oldu. Eger asil olarak evrak teslim etmiiş ve işe başlamamışsa o kişinin ki de yedeklere yazıldığını düşünüyorum. Eger sgdy asil başlayıp başka kuruma geçmişse yedeklere yazılmıyor. 9. Pro da 70 yedek gelmesi 10 içinde soru işareti olarak kaldı . Yazılsaydı eminim sayı 34 değil çok fazla olurdu. Tabi bilinen şu ki pandemi diğer kurumlardanda çağrılmaları etkiledi . Ama mesela a ilinden çağrılan başka kuruma başlayan arkadaşımızın ilinden yedek ilanı gelmedi. Grupta bilinen 40 küsür sayıya kadar yedek sıralamasının gelmiş olması. (42 olabilir). Bu konuyu affınıza sığınarak bu şekilde bitiriyorum.
Sgk da yazan sürelere tabi kalmıyorlar . Maalesef bekletmeyi çok seviyor. Özellikle pandemi süreci daha da zedeledi. Kpss sonrası ciddi fırsat arkadaşlar. Maalesef uzmanlar, müfettşler, müdürler bile başvurarak önünüze geçip doyumsuzluk yapacaklar. Asiller kazanacak yazdıklarınıza cevap vermeyecekler . Çok şey yaşancak ama Umarım hayatın bu sınavındada başarı ve şans yanınızda olur . . Hepinize kolaylıklar diliyorum. Yolunuz açık olsun. En kısa zamanda hakkaniyetle atanmanız dileğiyle -
@yabgu siz yedekten mi girdiniz değil mi ne güzel bir şey ya yolunuz açık olsun
-
Kurumun huyunu suyunu bilenler yazabilir mi bu saatten sonra ilan gelir mi?
-
@gmzankr066 gelebilir, her an hersey olabilir ama olmayabilir de:) yedeklerin süreci bitti bakalim bayram sonrası ise başlamayı umuyorlar onlar da fiilen başlarsa yeni ilan için herhangi bir engel kalmıyor
-
@olursaolur hocam birkaç kişiden sınav sonrasını planladıklarını duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Hayırlısı artık ...
-
@gmzankr066 kurum bir önceki promosyon icin 18 ay sonra ilana çıktı bunda da gecikmeye gider mi gitmez mi bilemeyiz ama suan icin hali hazırda ilan için bir engel yok.ben açıkçası bütçede denetmen açığına değinildiği icin umutluyum ama bu benim görüşüm sadece
-
Bizim artık duyuma değil ilana ihtiyacımız var bu suskunluk neden üstad olumlu yada olumsuz bir yazı yazmanın vakti gelmedi mi ? @paretowilfredo @pareto_wilfredo
-
Sanırım 2020 kpss öncesi beklentisi artık hayale dönmek üzere kimseden ne ses çıkıyor ne seda...
Elveda 2018 puanım...
Elveda emeklerim...
Elveda hayallerim... -
@ignoRe al benden de o kadar... maalesef, üzgünüz
-
Ah sgk ah, gelemedin bi