11.Promosyon SGK Hk.
-
Yüksek ihtimal olur diye düşünüyorum. Yeni ilan yakın bir tarihte gelirse tabii
-
Olasi bir ilanda kacla kapatir
-
@whshw guy gelir ve sgk ilanından önce açıklanırsa 80i görür gibi düşünüyorum. Ama gelmezse 85in altına inmeyecek gibi. Yanlış hatırlamıyorsam 4000 kişilik il göç bile 81le kapattı. Bir de açgözlü, yamyamlar var her ilana başvuran...
-
Bu ilanın en erken 2020 sonlarına doğru geleceğini düşünüyorum. Sebebi kurumun çok yavaş işleyen bir alım süreci olması. Hele ki personel eksikliği hissetmiyorsa niyetlenmez bile. Olurda sürpriz yapar KPSS öncesi gelirse yine 85'in altına düşmeyecektir.
-
Kurum personel eksikliği hissetmiyor olsaydı stratejik planda en az 10 yerde denetmen eksikliğine vurgu yapılmazdı.
-
@yesillenenfındık 80 çok hayalperest bir beklenti olur
-
@sancaktar personel eksikliği kurumun kurulduğu günden beri var, memur bazında bile türkiyenin neredeyse tamamı yüzde 50-60 kadro eksiği ile çalışıyor, memur istihdamı bile durdu,
-
@dehlizs 2000 guy olursa pek hayal olacağını sanmıyorum hocam
-
@yesillenenfındık aynı görüşte olmak isterdim, ancak s. güvenlik denetmenliğine o guyların bir çoğu başvuracak malesef,
-
Merhaba dostlar.
Bir kaç konuda fikirlerimi dile getireyim ben de. Duyduğuma göre 10. dönem için sürecin en azından şimdilik hızlı yürütülmesi planlanıyor. Yani eğer beklendiği, söylendiği kadar süratle göreve başlatılırlarsa sizler için de yeni alım süreci daha çabuk düşünülmeye, konuşulmaya başlanabilir. Nisan ayında eğitim planlanıyor. Bunun için de Mart dolaylarında işe başlatmaları gerekir diye düşünüyorum. Soruşturma evrakı istenmemesi bu ihtimalleri kuvvetlendiriyor. Soruşturma her zaman en önemli gerekçe olarak gösterildi. Mülakat evvelinde yapılanlar kâfi görülürse şayet ve Nisan'a kadar atamalar tamamlanabilirse eğer sonraki süreçte KPSS'ye 3 ay gibi bir zaman kalıyor. Bu süreçte ilanın gelmesi adına gerçekten aktif olmak lazım. Kurumda açıkçası bazı belirsizlikler var. Bunlar ilanın önünde mani olabilir. Ancak tabi ki aktif bir biçimde talepkâr olmak gerek.
İhtiyaç konusuna gelirsek mesleğin iş yükü gerçekten fazla. Tabi bu konuda yanlış bilgilendirmeler yapan yerler var bunları soran dostlarımız da oldu. Meslek tanıtımında dile getirdiğim görevler meslek için esastır. Facebook gruplarında ölümlü iş kazalarını bile görevler arasında yazanlar varmış, meslekleri tanımayan genelge/yönetmelik kopyala yapıştırları ile meslek tanıtımı yapmaya çalışan cahil arkadaşların yanlış yönlendirmeleri olabiliyor malesef. Bir de parayla kitaplaştırıp satanlar varmış herhalde. Neyse konumuz bu değil, soran dostlarımız oldu onlara yanıt niteliğinde olsun bu kısım. İş yükü gerçekten her şeye rağmen fazla dostlar. Son olarak eklenen iş kalemleri ile birlikte artık gerçekten bazı illerde işlere yetişmek mümkün olmaktan çıktı. Bu yüzden kati şekilde personel alımlarının sürmesi gerekiyor. Kayıt dışı istihdam ciddi düzeylerde halen. Çok ciddi bir yabancı işçi sorunu var piyasalarda. Eyt konusu ile birlikte gün doldurup yaş bekleyenlerin sisteme girmek istememesi sorunu var. Maaş için yapılan ya da emeklilik için yapılan kırk türlü dalavere var soruşturulması icap eden. Bunlar için de yetişmiş ve yetkin personele ihtiyaç var. Mesleğe bugün alınan yardımcının 1-1.5 sene bu konulara zaten katkısı olmayacak yetkisiz olduklarından. O nedenle hızlı bir şekilde alımların yapılması ve yetişmiş personel sayısının süratle artırılması gerekiyor. Bunları sık sık dile getirmemiz gerek.
Dediğim gibi, mevcut atama sürecini bi görelim. Sonrasında bir hareket planı yapalım. -
@paretowilfredo
Sabah sabah ne kadar güzel olumlu haberler ile uyandık, Allah razı olsun üstad, 10.promosyon atamaları Mart'ta tamamlandığında burada yeni ilan nezdinde haber de yapsak ne kadar keşke -
@paretowilfredo Sabah sabah ne kadar güzel olumlu haberler ile uyandık, Allah razı olsun üstad, 10.promosyon atamaları Mart'ta tamamlandığında burada yeni ilan nezdinde haber de yapsak keşke
-
İnşallah bu sefer iibf için 350 kişi değil 500 kişilik olur da herkes nasiplenir
-
@paretowilfredo üstad teşekkürler güzel haberler için. Vaktin olursa özelden bir mesajım oldu yardımcı olursan sevinirim.
-
2018 P47 85.3 puanın sıralaması kaçtı acaba
-
@paretowilfredo oncelikle bizleri bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederiz ustad.
Kurumda ne gibi belirsizlikler var ustad ilan ile ilgilimi ya da bizleri olumsuz etkileyecek biseyler mi var -
@adam-simith Kurumun tamaminda dostum. Baskan yok henuz daha ne olsun?
-
@paretowilfredo haklisiniz ustad:)
Ingilizce korkusu dusundurdu bi an -
@paretowilfredo üstad ilan 2020 kpss sonrasına kalırsa sizce puan türlerinde bir değişme olur mu ?
-
@paretowilfredo güvenlik soruşturması yapmayacaklar mı yani hocam iptalden dolayı ?