11.Promosyon SGK Hk.
-
Ölüm hariç iş kazaları ile ilgili iş ve işlemler Sosyal Güvenlik Denetmeni vasıtasıyla yürütülen işler kapsamına alındı. Alımda etki olur mu bilinmez. Bir umuttur yaşamak
-
@dehlizs bu yeni bi gelişme değil herhalde
-
@bcbc3434 2-3 ay oluyor
-
Bunun personel ihtiyacı doğurup doğurmayacağı zamanla belli olacak
-
Kurumda hareketlilik var mıdır dostlar, bir haber, bir duyum, bir umut...
-
@sancaktar daha mevcut alımın süreci bitmedi bence sonbahar dan önce gelmesi zor
-
@kleonard hocam daha önce SGK nin pes peşe ilanlari oldu (8ve 9.promosyon alımları)
-
İnşallah en yakın zamanda ilana çıkar
-
@kleonard il göçte daha mülakata bile çağırmadan yeni İlanı yayınladı olmayacak diye bir sey yok ama olmuyor iste
-
@scofieldmustafa şimdi önceki mülakata kalanlara tekrar fırsat verildi. Ve keyfi başvuranlar da var. Hak adalet yok gerçekten
-
Sonbahara kadar çok uzun bi süre yok mudur hocam ya o kadar bekletmeseler keşke zira mülakat süreci, sonuç açıklama, atama derken bir yılı buluyor
-
sgk nin geçmişine bakılırsa asil adayların işe başlamalarının ardından , yedeklerin çağrılması gibi bir süreç işlemiş 2011 den bu yana . Senede 2 defa alım yaptığı dönemde de (az kişide olsa ) yedekler çağrılmış . Sonrasında yeni bir ilan gelmiş.. biraz zor gibi yeni ilanın gelmesi fakat imkansız değil tabiki.. çoğu listelerde mükerrer isimler göreceksiniz , aynı kuruma denk statüde kurumda çalışanlar , referanslılar vs derken önünüz dolup taşacak .Şahsen en doğru şey açıklanmayan mülakatlara destek olmak , vicdanlı ve sabırlı olmak .. bu sınavların kattığı tecrübeyle bu kadar oluyor.
-
@yabgu 8 ve 9.promosyon ilanlari peşpeşe geldi hocam, yedek alımı olsa dahi bu yeni ilanın gelmesine engel değil, zira alım süreci süreci 7-8 ay sürüyor
-
Bir insanın istemsiz ağlaması ne kadar çabalasa hiçbir şeyin olmaması normal mikütüphaneden şimdi geldim. İçim daraldı.
-
@Nasippp İnsan, duygularının yoğunlaştığı anlarda istemsiz ağlayabilir hem de hıçkırarak bile olur, kendisi de şaşırır. Belli ki yorgunluğun da etkisi var. Tabi bu sürecin zorluğu, psikolojik ağırlığı birleşince durduk yere ağlaması kadar normal bir şey yok dostum, sıkmayın canınızı. Bütün dünya birleşse, Allah'ın sizin için tayin ettiği rızkın önüne geçemez. Siz elinizden geldiğince emek verin ve sabredip güçlü olun, Allah vakti geldiğinde karşılığını verecektir. Bu kapılardan ya da başka bir kapı açarak. Demek ki henüz bu yoldaki serüveninizin devam etmesi gerekiyor.
-
@plansız üstad her şeyi anlıyorum. Anlam veremediğim şey üniversite hayatında hep ders çalıştım. 3.26 ortalama yaptım. Gel gelelim sınavlara muhasebe sıfır iktisat kötünün iyisi hukuk iyi velhasıl elimden geldiğince bir yerden tutunmaya çalıştım. Aradan 4 sene geçti elde tutulur bir şey yok! Üniversite arkadaşlarım hiç ders çalışmadı derse gelmedi. Adamlar şimdi onların hepsi iş sahibi oldu hepsi polis oldu. Eski kız arkadaşım sırf alevi olduğum için yarıyolda bıraktı. O da polis olacak kimsenin rızkında nasibinde gözüm yok Allah yeter bana ama yine insan iç geçiriyor. Herkes hayatını yaşıyor yaş 30 oldu. Daha be diyebilirim ki olmuyorsa daha iyisi olacak keza bende polislik denedim. 0.2 ml boydan elendim. Dedim burda da nasibin yok sanki her yanım kitlendi. İl göç Uzm. yrd. başvurdum 4 puanla kaçırdım. Burda da nasip yok dedim. Şimdi ders çalıyordum kÜtüphanede içim öyle daraldı ki ne yapacam bilemedim. Bir apartmanın en yüksek katına çıkıp atayım dedim kendimi o kadar yoruldum ki şu hayattan herhangi bir kurumda çalışsam para terfi falan istemem yeter ki bana biri sorduğunda şu kurumda çalışıyorum desem yeter bana.... Herkesten özür dilerim. Hakkınızı helal edin ama insan içinde tuttuğu sıkıntıları anlatmasa rahatlayamaz.
-
@Nasippp Estağfurullah dostum neden özür diliyorsunuz, sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Kendini öldürmek çözüm mü sizce, hayatın anlamı mücadele ettiğimiz sürece vardır. Bütün imkanları kendilerine altın tepsilerde sunulanlara bakın dostum, mutlular mı sizce? Hem eminim siz de öylesini istemezdiniz. Mesela onların yaşadığı bunalımı düşünün; emek yok gayret yok hedef yok piyon gibi yaşıyorsun ne derlerse yapıyorsun; o adamın kendini öldürmesini, ontolojik kaygı derim vs anlarım ama bizler için öyle değil dostum, kavgadan dönmek olmaz. Üstelik iman varsa intihar akıldan bile geçmemeli ki insanların intihar ettiklerindeki bilinç düzeyleri de ayrı tartışma konusu. Velhasıl dostum alevi-sünni diye insan yarı yolda bırakılmaz, özel hayatınız, vardır muhtemelen başka gerekçeler, buraya odaklanıp kendinizde bir kabahat var gibi düşünmeyin. Alevi de bizim Sünni de bizim...
Herkes bazı zorluklar yaşıyor bu süreçte biliyorsunuz; kimi 2 senede 10 mülakattan eleniyor 11. oluyor kimi de 3 sene işsiz kalıyor ilk mülakatında atanıyor, hiç belli olmaz. Etrafınızdaki insanların yaşamları sizin için bir kıstas olmasın, bu insanı herkesten her şeyden soğutur, problemli bir bakış açısı aslında. Hani ailelerin başkalarının çocuklarını kendi çocuğuna övmesi gibi düşünün. Hepimizin başına gelmiştir, hayat uzun bir yol, yarın ne olacağı belli olmaz. Sevdiğim bir akrabamı lisede devamlı bana örnek gösterirlerdi; o anadolu öğretmen lisesinde okuyordu, bense düz liseye gitmiştim. Hiç yoktan soğudum o insandan, şimdi o öğretmen bense kendi işimi yapıyorum. Büyüyünce aştık tabi soğuma falan onlar çocukluk da yani zaman her şeyi yerli yerine oturtabilecek güçte, vazgeçmek yok. Geçecek tüm bu sıkıntılar, siz de geçmişe bakıp şaşıracaksınız, biraz da boşa üzülmüşüm diyeceksiniz. Allah yardımcınız olsun, tez vakitte hayırlı bir iş nasip etsin. -
@plansız Haklısınız hocam Allah kimseyi rızıksız yaratmaz. İla ki herkesin vardır. Her şeyin bir sebebi vardır elbet bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum
-
İlan ne zaman gelir dostlar
-
@sancaktar Burası sgk hocam hiç belli olmaz benim tahminim haziran ayı yönünde