11.Promosyon SGK Hk.
-
@Nasippp, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@yesillenenfındık kardeşim guy olup 10. dönem sgk mülakatına başvuran 97 kişi vardır
sayıştaydan 8 kişi
dhmi müf. 3 kişi
dguydan 6 kişi
istihdam uzman yard. 15 kişi
vakıfbank müf 4 kişi
tedaş müf 1 kişi
bunların kaçHocam muhtemelen bir yanlış anlaşılma var. Bu alımlar SGK mülakat süreci yapılırken halen mülakat süreci yapılmamış alımlardı tesadüf değilse. Sayıştay'dan başvuranlar meslek mensubu ya da o dönemde kazananlar değil, başvuru sürecinde henüz mülakatları yapılmayan adaylardır.
-
@albertcamus olabilir hocam
-
10.promosyon alım süreci işlemeye başlamış. Umarım bir an önce tamamlanir
-
Sizce baharda ilan gelme olasılığı nedir @albertcamus @Aslan-Reyiz
-
@Müşrif Kimse bilemez
-
@albertcamus Bir kerede olumlu yönde sürpriz yapsın sürprizlerle dolu Sgk ne diyelim.
-
Müspet ya da menfi herhangi bir duyum yok mudur üstadlar
-
@sancaktar inşallah en yakın zamanda gelir hocam gerçi gelse puan yetmez hayırlısı
-
Olası bi sgk dy ilanı gelirse 85.3un altına düşme olasılığı nedir?
2019da puanlar düştüğü için azda olsa aynı sayıda bir alimda düşer diye tahmin ediyorum ben. -
@Muhalba Hocam gelen ilanlar Sgk yı etkilemez öyle bir kurum ki mübarek kaymakam bile başvuruyor Dguy başvuruyor siz düşünün. İlan gelsede keşke puanı kalsa
-
8 Şubat ilgöç sınavı sonrası bu başlığın hareketlenmesini umuyorum
-
@sancaktar o tarihi beklemeyelim şimdiden hareketlensin, keza il göçtekilerin neredeyse hepsi buraya başvuracak
-
Evet kazananlar bile başvuruyor maşallah... Kimseyede başvurma demeyede hakkımız yok adam emek vermiş.... Bencede il göçü beklemenin anlamı yok... Şimideden hareketlense bir umut ışığı yansa ne güzel olur....
-
@dehlizs şimdiden Twitter etkinliği düzenlenebilir dostlar
-
Etkinlikler için 11.promosyon SGDY WhatsApp grubu kurabiliriz
-
@ignoRe Başvurmayın kimseye demiyorum üstat, o anlamda demedim.
-
@ignoRe illaki başvuran olur ama şuan gelse 4000 kişi de başvuracak. Süreç tamamlandıktan sonra gelse 220 kişi atanacak belki de başvurmayacaklar hic belli olmaz. Puani kritik olanlari etkiler bu durum. Yine de aylarca beklemeye gerek yok tabi keske hemen gelse
-
Arkadaşlar insan bahtını nasıl açar. Ne yapsam olmuyor. Pomem denedim olmadı. Her yere iş başvurusu yaptım olmadı. Şu an güç bela ders çalışıyorum. Yaş 30 gelecek kaygısı ne yapsam bilmiyorum. Sanki önümü tıkayan bir şey mi var anlamıyorum
-
İsmail Yılmaz vekaleten başkan atandı. Kurumun kendi geleceği bile muamma gibi... Ne zaman gidecek kim gelecek muamma.... Ama biz bence ne olursa olun mevcut duruma bakıp İsmail yılmaza sesisimizi duyurmaya çalışsak etkinlik yapsak iyi olur... Sonuçta 11.promosyonu ilk talep edecek kişi şuan İsmail Yılmaz...
-
@Nasippp cevap nickinde gizli... Sen vazgeçme yeterki...