İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@zenginmemur merkez bankasının günümüzdeki temel amacı fiyat istikrari
-
@varol twitterdaki saçma bi anketten
-
@zenginmemur ilk sinavdada 900kisi sınava girmişti bunda 4000 giriyor hocam.
-
@nairu hocam o katılacak sayısı . İlk sınava ben girmedim ama giren sayısı o kadar olmadı 700 kişi felandı. Bu sınavda da doğrumu bilmiyoruz ama para yatırmayan + sınava girmeyenler vardır.Bir arkadaş İK arayıp sormuştu 800 küsür para yatırmayan var demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum .
-
Ya arkadaşlar ben geçen sınava girdim bunada girdim yarın aaaa bumuydu tüh vah diye herkesin 4 5 sorusu gider buda 80 denen ortalamanın 75 ler düşürür bu tarz 800 kişinin öldüğü sınav 80 nasıl kapasin? Taş çatlasa 76 felan kapar herkes uçuyor mübarek
-
@Willsmithh bilen insan işte herkes atıyor tutuyor sorular açıklanmamış sınavda en basit sorular hata yaptırdı şahsen bana rahat 88-90 net yapabilirdim ki herkes için böyledir bende max 75 net diyorum kapatacağı neti dahada çıkmaz
-
@Willsmithh askerlik bitti mi hocam
-
@errayn kaç yaptın
-
@adanali01 belli değil hocam ne desem yalan olur
-
Her sınavda aynı muhabbetler... Hiç sasmiyor. Yüksek yaptığını soyleyenlere trol deniliyor,anketlere inanılmıyor vs vs.. Ben bugüne kadar o anketlerin yalan yanlış olduğunu hiç görmedim. Arada bikac tane kendini bilmez elbette vardır,fakat bu genel durumu değiştirmez. Dünkü sınav bir onceki sınava göre bariz bir şekilde kolaydı arkadaşlar 80 civarı kapatacaktir. Yanlısın doğruyu götürdüğü kaymakamlık sınavı bile 76 ile kapatti. Gereksiz hayal kurmaya gerek yok. Kaldı ki bu sınava da bir ön eleme sürecinden sonra giriliyor. Şimdi beni de topa tutacaklar olucak biliyorum. Ama gerçekçi olmak,umut taciri olmaktan iyidir. Herkese hayırlı gunler...
-
@adanali01 bitti hocam cuma geldim işte ard arda 2 sınav il.göç kazanırım çalışmadan oldu yüzeysel sordular ama bu zor gibi alanı baya unutmuşum mevzuati
-
Arkadaşlar benim dememle 80 yada bir başkasının demesiyle 70 kapatmicak naçizane fikrimi söylüyorum arkadaş şu konuda haklı yarın cevap anahtarı bı çok kişiyi şaşırtabilir ge en sınav öyle olmuştu ama geçen sinavda çelişkili soru çöktü 23soruya kadar itiraz edildi bunda sadece dışlama sorusu saçma sapandi sorular netti. Yoksa inşallah düşük kapatır bunu bende isterim
-
Dguy alımı 100 soruydu 83le kapattı.300 kisi 600.aday 83 dogruyla kapatmıştı.Belki denk sınavlar değil ama
-
@Willsmithh 90 varmi hocam tahminen sizin
-
@adanali01 hocam sınavdan çıkarken yizde yüz dediğim 81 82 vardı üstünü bilmiyorum çalışsaydım 90 üstü olurdu ama 85 civarı gelir diye dusunuyorum
-
@Willsmithh Insallh hayirlisi olur hocam
-
@Semihylc biliyorum hocam demek istediğim mülakata çok kişi katılırsa düşük kapatır mantığıyla gitmemek lazım
-
@adanali01 sağol dostum senin nasıl geçti ben askerden geldim gece uykusuzdum hata seviyem çok üstte idi ya
-
İktisat ve maliye dışında ayırt edici soru maalesef yok gibiydi. Bu aynı zamanda şu anlama geliyor: Sınavın belirleyicisi maliye ve özellikle iktisat olacak. İl göç uzman yardımcılığı sınavının belirleyicisinin iktisat ve maliye olması ne kadar abes ve adil olmayan bir durumdur siz takdir edin.
-
@Willsmithh vla benimki sikinti Yani 80 felan gozukuyor