İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@İbbfli19 ben de Aynı şeyi düşünüyorum. eğer 82 -83altı doğrum varsa gelmeyen guy ve kpss ye yönelik hazırlanmaya devam edicem..
-
@law ben burada yazılanlara ve sorulara göre bakınca baya korktum artık sınırı 82 olarak belirledim heralde 83 de olmaz o yüzden 83 kesin doğrum var gibiyse çalışmaya başlayacam
-
Kisa donem phlips egrisinin cevabi neydi
-
@adam-simith kısa dönemde kayar
-
80 i görmez arkadaşlar ya naptınız rahat olun az bu forum zaten seviyesi yüksek bi forum başlığa yazan kişi sayısı 100 ü geçmez. 800 kişi kalacak mülakata siz çalışmaya devam edin.
-
@Marsiyal konuşun hocam ağzınızdan bal damlıyor fenalık geçiriyoruz burada 78le oturup ağlıyoruz
-
@Marsiyal pozitif yorumun için teşekkür ederim umutsuzluğa kapılmıştım eğer 80 altı kapatırsa ilk defa mülakata kalacağım o yüzden bu kadar heyecanlıyım..
-
800 kişi 90la kapatsın benim icim rahat olur 1 2 puanla kaybetmekten yıldım artık.
Neymiş artık bu 100 net yeter mi muhabbeti
-
@law inşallah 73-75 bu aralarda kapatır da hepimiz gireriz mülakata .. sonrası nasip kısmet hakkımızda hayırlısı..
-
Ben şöyle düşünüyorum. Guy’da hepimizin hakim olduğu, konuların üstün körü çıktığı ve mülakata 2 katının çağırıldığı sınav da bile çoğu il 80 altı kapattı. Son iki yıl soru tarzını değiştirse de guy zor bir sınav değil. Ve il göç gibi 40 soru muhtelifin olduğu, gördüğümüz iktisat soruları gibi cevabı belli olmayan, çeldirici(!) sorular yok. Burda sayı fazla, 4 katı mülakat yani 80 üstü bana da zor geliyor.
-
@roses bende oyle yaptm ama bazilari sabit deyince
-
80 ile kapatır diyenler diyenler daha mantıklı konuşuyor. Tahminlerle kimse mülakata kalmayacak ya da kimse mülakat dışına çıkmayacak. Ortada bir gerçek var o da soruların beklenenden kolay olduğu ve eleyici soruların az olduğudur. 800 kişiden fazla insanın mülakata kalması da referans olaylarını artıracaktır. Bakalım yarın sorular açıklanınca her şey daha net ortaya çıkar.
-
Harbiden 80 üstü nedir ya. Cidden burasi çalışan çabalayan bir forum burda çoğunun yüksek zaten de milletin öyle değil ve herkes çalışarak girmedi
-
@onuktekin bence sınav sonuçlarına kadar bunu konuşmaya devam ederiz. Beklemekten başka çaremiz yok şuan.
-
@bulutsuzgünler inşallah hocam inşallah
-
Bu sınav 72-73 le kapatmaz bence 76-77-78 bandında gezer gibime geliyor
-
@İbbfli19 O zaman guy gelse 95 felan kapatır bu boyle kapatırsa orda herkes hakim artik konulara
-
@IS-LM bende onu yaptım hocam
-
@Estevez aynen o soruya 3 dk ayirdim hatali oldugu kanisina wardim snra dışlama disindaki noktada olan sikki isaretleyip gectim ama hatali
-
@law sınavı geçenkiyle kıyaslandığımda daha basit. O yüzden bir iki puan artar