İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ahmetozcelik35 bencede hocam
-
İktisat maliyeden dolayı yüksek kapatmaz
-
@ahmetozcelik35 bende 72 73 diyorum 800 kişi büyük bi sayı anca dolar kolay di ama biz çelişkiye düşüp yanlis isartelemisiz
-
@whshw piyasa denge fiyatta işlem görmeye devam eder.
-
@law o zaman çok iyi inşallah
-
@ahmetozcelik35 kara borsadan dolayı suni kıtlık oluyor?
-
@Hayaller71 hocam orada devlet 25 tl tavan fiyat belirlemiş. tavan fiyatın denge fiyattan düşük olması gerekir. ancak soruda denge fiyatı 20, tavan fiyat 25 olduğu için piyasa denge fiyattan işlem görmeye devam eder.
-
@ahmetozcelik35 öyleyse doğru hocam kaçırmışım orayı. İktisattan güzel sorular vardı valla helal olsun
-
@jamiryoo evet hocam. facebook gruplarını da takip ediyorum. herkes mevzuat sorularında net, ancak iktisat ve maliye kısmında çelişkiler başladı.
-
@Hayaller71 evet hocam, piyasa soruları güzel sorulardı bence. sadece is-lm sorusu saçmaydı, maliye politikasının etkinsiz olduğu. onun dışındakiler iyi sorulardı bence.
-
@mültezim16 soru ayırt etme gücünü etkileyen faktörleri soruyor..
Yaş küçüklüğü
Sarhoşluk
Akıl zayıflığı
Ayırt etme gücünü etkiler.
Fakat savurganlık sınırlı ehliyetliler için kısıtlanma sebebi sayılabilir soruyu yanlış hatırlıyorsunuz -
Mpl sorusu ne olcakti
-
@whshw piyasa ücreti büyük
-
TR>TVC ve TR<TC yaptınız mı? Rekabetçi firma kısa dönemde üretim yapıp endüstride üretimden çekiliyormuş
-
@reagan tr>tvc ve tr<tc kısa dönemde üretime katılıyor uzun dönemde(endüstri)) üretimden çekiliyor
-
@reagan tr>tvc ve tr<tfc
-
Kısa dönemde değişken maliyetleri karşılıyor uzun dönemde toplam gelir toplam maliyetten düşük..
soru koşan dönemde üretim yapıyor uzun dönemde (endüstri) üretimden çekiliyor diyor -
@özmerlin_06 tr büyük tvc ve tr küçük tfc
-
@reagan Hocam Sarhoşluktu değil mi? Bende diyorum savurganlık yoktu ki, ama sanırım cevap yine değişmedi
-
@reagan yazamadım deli etti beni ya kısa dönem..