İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Gülbeşeker tek tek onu okuyup not çıkaranı biliyorum hocam siz bilirsiniz
-
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi çalışmalar. Sınav ücretini herhangi bir bankadan yatırabiliyormuyuz. Yoksa sadece Halkbank şubesinden mi yatıracağız.
-
Yıldırım Beyazıt üniversitesinde ilerleme var. Mesaj atmışlar parayı yatırmayı unutmayın diye
-
arkadaşlar sinav ücretini direkt eft yapan var mı? İlla bankaya gidip yatırmamız gerekmiyor değil mi
-
@roses yok hocam eft de yapabilirsiniz. Atmden yatırmayın. Kabul olmuyor
-
Sınav ücretini internet bankacılığından yatırmaya çalıştım ama açıklamalar kısmı sığmıyor. O yüzden belki sorun olur diye yatırmadım. Bilgisi olan var mı sorun yaşanir mi bankaya mi gidelim
-
@extraordinary en garantisi gişeden yatırın aklınızda soru işareti kalmasın hocam.
-
Açıklamalar kısmında atmden yatırmayın diye bir ibare yazmıyordu bugün cep telefonlarına mesaj olarak geldiği için öğrendik peki cumartesi günü atmden para yatıranların yatırdığı parayı geri alma durumu var mı ?
-
merhaba arkadaşlar , en baştaki aslan-reyiz in notlarını indirdim hepsini, tekrar teşekkürler kendisine. Ama nasıl çalışacağım konusunda kafam çok karıştı. Bi yardımcı olur musunuz. Çeko mezunuyum ben. Bu konular çok yeni bana. İyi çalışmalar herkese.
-
@onurygn merhabalar ben de çeko mezunuyum ve bahsettiğiniz notlardan çalıştım. Önceki sınavda 2 puanla mülakat kaçtı. Notları ben oldukça begendim ve ciddi faydası oldu ama bunlara ek olarak güncel durumları takip etmenizi öneririm. Uluslar siyaset vs. kısmında bu notlarla en az yarisini yaparsınız. Her şeyin detayini bilmeye gerek yok, öyle sorular da yok zaten. Detay bilinecekse yabancılar hukuku ve ozellikle 6458i yalayıp yutmak gerekir. Bir de mümkün olduğu kadar alandan soru kacirmamalisiniz. Bilhassa maliye sorularina dikkatli yaklasmalisiniz. Çünkü seçenekler arasında yanlış veya doğru cevap birden fazla. Siz en yanlışı veya en doğruyu bulmak zorundasiniz.
-
@MartinLuther umarım bu sefer kazanırsınız. Notlar benim kafamı karıştırdı 6458 ve 4 sayılı cb kararnamesine bakıcam önce. Ama ordaki notlarda bi sürü şey var hepsine bakılmaz kafa kaldırmaz zaten. 454 sayfalık notu komple çalışmak gerekir mi.
-
@onurygn notları nereden bulabilirim ?
-
ilk sayfada aslan-reyiz in notlarını indirdim , sizde ordan bakabilirsiniz
-
Bu arada son il göç sınav sorularını gönderebilecek var mı arkadaşlar
-
@onurygn inanın her dersten ayri ayri not,kitap vs. biraraya getirsek 2000 sayfayi bulur . Hepsine gercekten bakmak gerekiyo. Zor,kafa karistirici kabul ediyorum. Ama şunu yapabilirsiniz. Mesela ilk yönetim biliminden veya siyaset biliminden baslayin kısa kısa notları çıkarın en sona uluslararasi iliskileri birakabilirsiniz. Çünkü epey bi karisik orasi
-
@onurygn Hocam ben de çekocuyum. Siyaset Bilimi dersi almış olmanız gerekiyor, ayrıca yönetim bilimi dediği yer insan kaynakları yönetimi ile aynı nerdeyse. Aşina olacağınız çok yer var aslında. Uluslar biraz sıkıntı onun üzerinde durabilirsiniz
-
@roses siyaset bilimi aldım evet ama ben 2013 mezunuyum. mezun olduktan sonra da hiç ihtiyacım olmamıştı. benim elimdeki kaynaklar kpss a kaynakları hep. o yüzden çok tuhaf bi durumdayım
-
Hocam bana paranizi yatirmayi unutmayin seklinde bi mesaj gelmedi songun bugun miydu yoksa
-
@samettin yok 17 ocak cuma son
-
@samettin listedeyseniz ve telefon numaranızı doğru yazdıysanız sorun yok 17 sine kadar süre var hocam