İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@70kuralliii dogru diyorsunuz ama yinede ihtiyatli olmak lazim. İnsallah 70 le herkes mulakata kalir
-
@özgeee ilanda öyle bir şey yazmıyor sanırım okulun inisiyatifinde
-
Arkadaslar TUIK IV.ceyrek verileri yayınlanmadı mı yoksa ben mi göremiyorum?
-
Sınavda 800 kişi 70 puan ile dolmasa ne olacak.Yani 70in altında mı kapatma olur yoksa 70 puanli aday kacincı olmuşsa o mu cağırılır?
-
@zenginmemur ilan da yaziyor kazanma sarti olarak yazili ve sozli sınavdan 70 almak diye
-
@çölkaplanı hocam 800 kisi doldurulmayabilir yani doģru mu?
-
Bildiğim kadarıyla en az 70 almak gerekiyor baraj puanı 70
-
@zenginmemur benim tahminimce de dolmaz ama belli de olmaz hocam
-
@çölkaplanı hayırlısı olsun artık alana baktım birazda 6458 sayılı kanunu okudum.Insan hakları siyaset bilimi cok geniş olduğu icin bakmayacam.İnsallah tam 800 doldurulur.
-
70e kadar inerse eğer 70 almış herkes çağrılır, 800den fazla bile çağrılabilir. Önemli olan yüksek kapatmaması
-
@olursaolur Ben de tüik yeni veri bulamadım. Son sınavda 2019un sonu diye sorulabilecek tüm verileri sormuşlar bence bu sınavda sorarlar mi bilemedim
-
Doğrunun yanlışı götürmediği bir sınavda 70 barajına güvenmemek gerekir arkadaşlar. Sonuçta ne kadar çok kişi girerse sorunun cevabının tutma ihtimali de o kadar artıyor. Alan sorularının çok zor olmadığını düşünürsek, bu tutma olasılığı barajı yukarı taşıyacaktır.
-
@roses 3.ceyrek verilerine kadar bulabildim kasım sınavında 2.ceyrek verisi ile ağustos işsizlik oranı sorulmuş sanirim..yine de tüik sayfasında 4.ceyrek gsyih verileri vs olması gerekir
-
Merhaba arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama son sınavın cevapları mevcutsa paylaşabilir misiniz?
-
Çok stresli okuduğumu da anlamıyorum son günlerde
-
Sınava girmemeye karar verdim. girenlere başarılar.
-
Hacı Bayram Veli üni hukuk fakültesi nerede. Ankara'yı bilmiyorum sabahtan geleceğim panik oldum iyice. Google map te bulamıyorum. İİBF fakültesine yakın mi?
-
@kepssmağduru eski Gazi iibf binası hocam Beşevler metro karşısı
-
@hakimehanımm Allah razı olsun hocam aradığım cevap oldu.
-
Arkadaslar sinav yerleri aciklandi mi