İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@varol seyi de ekleyelim pareto optimum olmasi gerek. Pareto etkinlik yazmışlar. Bunu kimse konuşmuyor çünkü herkes doğru yaptı.
-
@varol 2 soruyu doldurmaya çalışıyosunuz o sebeple söyledim hakkınız varken üstelik yanlış yapmışken başvurmamak ilginç olur siz bilirsiniz tabi
-
Tabiki hakkımızı arayalım itirazlarımızı yapalım ama böyle kurumlar kolay kolay soru iptali yapmazlar 1 ya da en fazla 2 gerçekçi olalım bence ıs lm yüzde 100 iptal (itirazsız iptal) tam dışlama yüzde 50 iptal stagflasyon yüzde 0 iptal vergi sorusunun iptali gülünç olur not : ıs lm ve stagflasyon sorusunu yanlış yapmış biri saygılar
-
@scofieldmustafa optimum kelime anlamı olarak en etkin en elverişli demek
-
@İbbfli19 bende bundan bahsediyorum hemşehrim çoğu kişi bundan bahsediyor. Ama algı yapıldığını düşünüyorlar. Neyse çok konusmamak gerek herkesin kendi akli kendi fikri. Yanlış yapan illaki soru iptal edilsin ister.
-
Arkadaşlar soru iptali için grup kuralım diyoruz katılmak isteyen bana mesaj atabilir
-
İnan ders çalışmak algı yapmaktan daha kolay milletin işi gücü yok da onla bunla mı uğraşacak allasen
-
@İbbfli19 keşke öyle olsa ahh ahh
-
@errayn facedekiler mi anketler filan orda dönen puanlardan ben de tırsıyorum walla algı mı gerçek mi bilmiyorum ama geriliyorum
-
@İbbfli19 hocam çocukluktan kalma kimseye güvenmem heleki ordakilere gram güvenmiyorum kitap reklamcılarından başka birşey değil gözümde o grup
-
@veda başkası yerine oy kullanabiliyor muyum siteye üye olmayan sınava girmiş biri ben kendiminkini kullandım
-
@scofieldmustafa valla o zaman sınavın bi anlamı kalmaz ben önce gerçekten yanlışmış gibi petrol sorusuna takıldım ama yanlış yaptığım için değil gerçekten sinir oldum oradaki bi kelimeden dolayı yanlışa çevirdim cevabı ve soruyu gerçekten yanlış zannediyordum itirazı düşündüm ama açıkladılar eksik bilgiden yanlış yaptım daha doğrusu dikkatsizlik 10 defa sorsalar en fazla 1 defa yanlış yapardım o soruyu o da bu sınava denk geldi o kadar kek bi soru ki anlatamam içim yanıyor zayen önce doğru yapıp çevirdim ama işte herkes hakkını kullanmakta özgür mesela stagflasyon sorusunu ben de yanlış yaptım ilk başta yine soru yanlış sandım ama şimdi o soruya itiraz edilip edilmemesi umrumda değil yanlışta yapsam çünkü imkansız iptal olmayacak tek bi yüzde 100lük iptal sorusu var o da ıs lm sorunun cevabı şıklarda bariz yokçünkü belki bi de tam dışlama
-
@errayn helal
-
Arkadaşlar bana kalırsa 80 ve 80 üstü alanlar kesinlikle mevzuata ve göç idaresi web sitesindeki bilgilere bakarak mülakat çalışmalarına başlasınlar. Çünkü mülakata kalacak mıyım? Kaçla kapatır diye düşüne düşüne kafayı yersiniz. Zaten yaklaşık 2 haftaya açıklanır en azından boş geçirmezsiniz. Ha 85 ile kapatır nasip olmadı dersiniz önünüze bakarsınız 78 ile kapatır en azından hazırlanmış olur siz kazançlı çıkarsınız. Ayrıca sınırda kalabilecek olan arkadaşlar kesinlikle tartışmalı sorulara itiraz etsinler.
-
@gfdsgsda peki mülakata kalanlar açıklandıktan sonra ne kadar zaman sonra oluyor mülakat hocam
-
@veda pardon bu twittermış
-
Hocam açıklandığı günden sonraki hafta belge teslimi olur hemen. Belge teslim tarihi bitişinden hemen sonra mülakat tarihleri açıklanır. 800 kişi mülakata girecek az rakam değil hemen mülakatlar yapılmaya başlanır. Geçen alımda 13 aralıkta sonuçlar açıklandı. 16-25 aralık belge teslim son günüydü ilk mülakat 6 ocakta oldu.
-
@gfdsgsda siz girdiniz mi hiç kaç soru soruyorlar ve dağılı mı belli mi hocam
-
@errayn birde çok alıngan gençler .Facebook bütün gruplardan ayrıldım desem yeridir..Kpss ile ilgili tüm hocalar vs. kitap savaşı içindeler.Sınavda bir soru çıksa "ya bak işte benim kitabımda bunlar ,bunlar vardı.Almadın hata ettin..Hemen sipariş vermelisin" modundalar.Sanki dünyayı kurtardılar,küçük dağları onlar yarattılar Kısacası çok bayağı geliyor bana.Orada yazılanlara çok itibar etmemek lazım vessellam..
-
@gfdsgsda umarım öyle olur kaymakamlığı hala bekliyoruz