İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@özgeee yok hocam 2 cevapta uğraşmazlar, direkt soruyu iptal ederler. bence is-lm de iptal edilmeli. net bir cevap yok orada, sınavda zorunluluktan gidip b işaretlemiştim.
-
@özgeee ama iki cevap olması komple soruyu yanlış yapıyor şöyle düşün bi deneme çözüyorsun cevap kağıdında a olan şık d yazılmış basit değiştirirsin üstünü çizer doğru cevabı yazarsın ama sorunun iki cevabı varsa birini silip yerine şık cevap yazamazsın mesela ben dışlama sorunu doğru yaptım ama o iptal edilsin diyorum çünkü iki cevap olamaz ama diğerinde öyle değil bence
-
itiraz edecek arkadaşlar lütfen "ortalama vergi yükü-subjektif vergi yükü" sorusunu unutmasın
-
@SonerY dostum vaktin varsa yarin direk sen itiraz etsen isi sansa birakmayalim varsa imkanimiz hemen yapalım itirazlari
-
@ahmetozcelik35 ortalamanin üstünde bi adayın 20 soruluk yabancılar kahunundan 3 yanlis iktisattan 3, maliyeden 3, hukuktan 1 , mevzuat dışı 20 soruluk kısımdan 4 yanlisi olsa 14 yanlış 86 doğru oluyor ilk 200 kişi 86 ve üzeri desek sonraki 300 kişi 80 85 arası olsa geriye kalan 300 kişi de 75 79 arası alır diye dusunuyorum bu sınava girmiş biri olarak en uçuk noktasından bakmama rağmen kanaatimce 75 78 arası kapatacagi görüşündeyim
-
@Shearer06 görüşünüze katılıyorum hocam. ben en fazla 78 olacağını düşünüyorum sizin gibi.
-
@ahmetozcelik35 kusura bakma kardeşim senin başlığın altına yazdım ama yorum nasıl yaziluyor bilmediğimden
-
@Shearer06 estağfurullah kardeşim, tahminini yazman yeterli
-
Eğer ki soruda doğru şık varsa neden soru iptal edilsin ki cevap anahtarına yanlış şık yazıldı diye doğru yapanlara yazık değil mi soruda iki doğru şık olsa o vakit iptal olmalı emeğimiz kimlerin elinde ya
-
@Shearer06 ortalamanın üstünde bi aday o kadar basit mevzuat sorularından yanlış yapmaz dikkatsizlikten en fazla 1 diyelim hadi
-
@ahmetozcelik35 iktisati iyi birisi ve 2 sene iktisat öğretmenliği yapmış birisi olarak da is lm sorusu kesinlikle iptal edilmeli tartışması bile söz konusu olmamalı b grubu 31. Sorunun ise iptal değil b ve c siklarinin doğru kabul edilmesi gerekliliği kanaatindeyim. Hangi soru olursa olsun herkesin hakkını araması lazım sonuçta belki bu aldiginiz kararın 30 sene ekmeğini yiyeceksiniz
-
Arkadaslar sorulara itiraz edicekseniz eger akademik kitaplardan alintılar yapın piyasa kıtaplarından örnekler göstermeyin. Ya da alaninda hoca olan kişilerin cözumleri aciklamalarını ekleyiniz
-
@İbbfli19 ben en uçuk şekilde bi istatistik yapmaya çalıştım sizin dediginize itirazım yok ama genel baktığımızda 20 soruluk kısımdan sadece 1 yanlışi olan en fazla 100 kişi çıkar kanaatindeyim
-
@Shearer06 hocam ben is-lm sorusunun cevabını ve tam dışlama sorusunda b şıkkının yanlış kabul edildiğini görünce iktisat bilgimi sorguladım. bu konuda ders vermiş birisi de bunu tasdikliyor. hocam o soruların iptal olması bana bir şey katmayacak, ben haksız yere sınırda kalabilecek insanlar hakkaniyetli bir karar verilmesi için hak arayacağım.
-
@ahmetozcelik35 erdemli bi davranis emin olun bu dünyada bu yaptığınızin karsligini elbet almış olursunuz
-
@Shearer06 yok ben sizin analinizi beğendim umarım öyle olur ama ben 85 ve üstünün 200 değil de 300 kişiye yakın olabileceğini düşünüyorum 78 değil de 79 80 olur gibi taban umarım sizin tahmininiz olur
-
Sinavlara girmis biri olarak bu sinavda tahmin skalasi epey acik kimi 73 diyor kimi 83 normalde herkesin tahmini birbirine yakin olur ama bu sinav cok farkli
-
Arkadaşlar bir hocamdan daha güzel soru itirazı geldi düzenlenmiş bir şekilde eğer isteyen varsa buraya mailini atsın ben göndereyim ıs lm ve dışlama soruları iÇin
-
@İbbfli19 sınav psikolojisi çok garip bişey emin olun herkes bu sınavlarda potansiyelin altında bi not alıyor bide şu şekilde hesaplamada yapabiliriz geçen sinavdaki iktisat maliye hukuk soruları kolaydı mezvuat dışı bölüm zordu 20 soruluk yerden ortalama birisinin 6 yanlısı olsa geçen sinavda bu yanlışlar bu seneki iktisat maliyenin zorlulugunu kapatacak bi sayı burdan bakrsak da en fazla 3 soru artar buda 74 75 de kapatacağını gösterir benimki sadece bi thmin önümdeki verilere göre
-
@Shearer06 sınav psikoloji kısmına imzamı atarım ben de onun mağduruyum denemelerde 2 dk da doğru çözdüğüm ve arkama bile bakmadığım 4 soruyu sınavda geri dönüp yanlışa çevirebilir insan denemede olsan değiştiremezsin ama sınavda olabiliyor