İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
78 e gelme olasılığı var mı arkadaşlar sizce?
-
P6 puanım 79.91 sıralamam 2287 çalışmaya başlasam mı ne dersiniz ??
-
İl göçte il tercih yapma hakkı var mı? Yoksa kura ile mi göreve başlanıyor?
-
Sabah gordum 4000 kisi sınava girecek guydan sonra son yillarin en umut dolu ilanı.Hayırlı olsun.
-
@cihan6619
il tercihi yapılıyor fakat mülakattaki siralamaniza gore yapabilirsiniz. Herkes tercih yaptiktan sonra acikta il kalirsa en son kura yapiliyo -
taşra ve merkez alımlarının ayrı ayrı kaçla kapatacağına yönelik tahminleriniz nedir?
-
@nikola-tersLa hocam benimde 78 küsür bende kararsız kaldım başlamak konusunda açıkcası kimileri gelir kimileri 80-81 ile kapatır diyor
-
Arkadaşlar 83 gelir inşAllah buradada önce ilmi seçiyoruz ve konu içeriği neler
-
@ekonometrist ihtimal dahilinde
-
Merhaba arkadaşlar,
Tecrübesi olan arkadaşlar acaba sınav listesinin sınavdan ne kadar süre önce açıklandığını söyleyebilir mi ? -
@ekonometrist ben de boşa çalışmış olmak istemiyorum çünkü ders çalışmak için epey bi fedakarlık yapmam gerekecek
-
Herkese kolay gelsin, bu konuda sormak istediğim bir şey var bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Daha önce hiç kurum sınavına başvurmadığım için cahilliğimi mazur görün. Sıralamaya girebilmek için bu istenen puan türlerinden en yüksek olanla mı başvurmak daha avantajlıdır yoksa il göç için önemli olan daha spesifik puan türü var mı?
-
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu tür ilanların ardı arkası kesilmesin duasıyla başlıyorum Son alim 45 kişi olup 88 ile kapatmıştı bu onun 4 katından fazla olduğu için 81 82 leri görür diye düşünüyorum. Yazılı sınavına gelince 74 civarında kapatacağını düşünüyorum. Kamu yönetimi ve uluslararası arasi kuruluşlar mevzuat sorularına bakan birisi rahatlikla 74 alabilir. Bugünleriniz dünden umutlu, umutlarınız ise daim olsun..
-
@dramblys ilanda belirtilen puan türlerinden en yüksek hangisi ise onunla başvuru yapin hocam
-
@nikola-tersLa alanlara çalışın kalırsanız listeye zaten kalan sürede mevzuat halledersiniz
-
Merhaba arkadaşlar p41 puan türünde sıralamam 2246 gelme ihtimali varmi sizce
-
@Atlantiss23 hocam bu yazdığiniz soruları needen bulabiliriz?
-
@errayn ben de böyle yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım.
-
@zenginmemur valla hocam direkt şu kitap da var diye bir bilgim yok. Kamu yönetimi mezunu arkadaşlar daha iyi bilir. Ama sorular yüzeysel oluyor içiniz rahat olsun
-
@Atlantiss23 hocam siz kazandinjzmk kurumu?Nerden calıştınız?