İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Minimalist dguy mu guy mu kolaydi?
-
@zenginmemur dguy kolaydi hocam tam tersi olmasi gerekirdi ama ben de sasirmistim sonuc olarak ikisini de gecemedim ama
-
-
@zenginmemur tam dışlama sorusu dediğiniz 3 sorudan biri ise o soru doğru sayın hocam
-
@kemankeşş sayin hocam diģer sıkda oluyor.Sayin hocam niye ısrar ediyosun?
-
@kemankeşş 2 doğru cevap var o soruda
-
@zenginmemur ben ısrar etmedim hıcam ilk defa yazdım size tam duyarsız demiyor o şık dikkatinizi çekerim
-
@kemankeşş dikkatiniz çekeyim tam duyarli dememesi beni ilgilendirmiyor.Ben para talebi faiz oranina duyarli degilse diye butun kitaplarda yazarken dikkatini bu tarafa vermene cekerim birazda
-
@zenginmemur ben niye tam dıyarsız diye karşılaştım şu ana kadar acaba neyse hıcam nihayet cevabı Aybü belirleyecek hepimiz için iyi olur umarım
-
İste bu sınavda itirazlar nekadar önemli hal aldı gördünüz mü?Adam 85 almış belkide bu soruyu doğru kabul etti işte bu ve bunun gibiler olduğu sürece bu sınav artık rayından cıkmıstir.Ben belki sınirdan kaybedecem.Gör bunu Yildirim Beyazıt Sınav komisyonu gör artık
-
@kemankeşş çunku hocam sen o soruyu doģru yaotin.Senin cevabında doğru.Başkalarina dikkat cekmedin.Cok açik vicdan varsa bu soruda bir seyler yapılır.
-
@zenginmemur hocam soru gerçekten yanlış ise iptal edilsin ama doğru olduğu kanaatindeyim benim fikrimi sen nereden biliyorsun da böyle bir sonuca varıyorsun itiraz yolu açık ben hiçbir iletimde ısrar etmedim dikkatini çekerim
-
@kemankeşş aksinile kanit yontemini kullanalim ,para talebi faiz oranlarinanduyarlindegil ise nedir?
-
@varol sıfır mı değil mi o eğim belli değil zaten itirazlarda yapıldı hocam hepimiz bekleyip göreceğiz
-
@kemankeşş para telebinin faie duyarsiz oldugu durum h/0=sonsu lm faize paralel maliye pol tam dislar
-
Duyarsız = esneklik: 0
Az duyarlı dememiş duyarsız demiş yani e:0
-
@varol yazdığınız durum duyarsız durumda değil tam duyarsiz durumda geçerlidir.
-
@scofieldmustafa duyarlı duyarsizliktan olayini cok yanlis anlamışsınız. Eğri orijini geçtikten sonra dikey eksene duyarsizlasmaya baslar. Tamamen dik olduğunda tam duyarsız olur. Tam tersi orijini gecip dikey eksene yakınlaştıkça duyarlı olur. Tam birlestigi yerde yatay oldugu durumda tam duyarlı olur. Basit Türkçe. Yanlış yapmışsınız kılıf uyduruyorsunuz.
-
@scofieldmustafa dostum lm egimi iki faktore bagli degilmi simdi. Pra talebinin gelire duyarliligi/para talebinin faize duyarliligi. Simdi para talebi faize duyarli degilse sifir olur. Bir sayiyi sifira boldugunde sonsuz egim cikar. Yani lm faize paralel bir konumda olur. Maliye pol. Tam dislanmis oluyor.
-
@scofieldmustafa Yüksel Hoca bile soruda hata var derken , nasıl bu kadar kendinizden eminsiniz?