İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@80üstamadnnmsz dostum corumlu biri sgkyi kazanmis, burda 85le kazanabilir miyim diye muhabbet yapiyordu. Yakaladigim yerde sövecem suratina
-
@ubeyde valla Ubeyde espri olmadığını anlayan tek Çorumlu olarak seni kutluyorum
-
@y-ayrancı_ogz01 belli zaten Adanalı olduğun
-
@y-ayrancı_ogz01 en iyi arkadasim adanali kan cekmistir
-
@80üstamadnnmsz nerden 01 den mi?
-
@ubeyde yapabilir de espri olarak onu kastetmemiştim ben .genel olarak bayağı düştü seviye
-
@y-ayrancı_ogz01 sen anladın bence nerden anladığımı
-
@80üstamadnnmsz benim yaptığım espriyi anlayamayabilirsin yalnız,birde seninle reelde karşı karşıya gelip neyi kastettiğini de anlamak isterim
-
@y-ayrancı_ogz01 ben ortaya atmıştım espri seviyesini üzerine alınman garip yalnız nickinde yazan yerde oturuyorsan yakınız beklerim :)))
-
@80üstamadnnmsz tamam söyle gelirim
-
@y-ayrancı_ogz01 çıkışa gel gardaş .burası racon kesme yerine döndü .sakin
-
HOOOOPPP GENÇLER SAKİN OLUN İSTERSENİZ
-
@80üstamadnnmsz kardeş burda birşeyi aydınlatmaya çalışıyoruz,sen alınganlık yapıyosun
-
@Gülbeşeker Cihangir abimiz muhtelif kısmı gözü kapalı yapar, arkasına bile bakmazdı. O kadar!!!
-
Çorum için dünyanın merkezi deniliyor, siz ne diyorsunuz krallar
-
@y-ayrancı_ogz01 bi Çorumlu olarak yeterince aydın olduğumu düşünüyorum ahhahga bence sen üstüne alındın ben ortaya attım o şahsın sürekli çorumlu olarak dillendirilmesi hoş değlldi o yüzden esprili yazmak istedim ama yanlış anlaşılıyor burda her şey
-
@varol altin orana göre hesaplandi, EINSTEIN görelilik teorisi tasdikledi
-
Ah gençler ah, sağlık okusaydınız şimdi evli çocuklu mutluydunuz hepiniz 8 bin daha pompalamışlar gene
-
@80üstamadnnmsz hocam kimse burda seviyeyi düşürmüyor.Ben Parislide değilim.Sen nasıl ortaya düşeni aldıysan,bende alırım.Kaldı ki benim bir çok Çorumlu arkadaşım var.Yazdığımı iyi süzerek oku,seviyesizlik tespit et.Sonra burada bana seviyesizliğimden bahset.Anladın mı kardeşim?
-
@NYXZ, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Ah gençler ah, sağlık okusaydınız şimdi evli çocuklu mutluydunuz hepiniz 8 bin daha pompalamışlar gene
Bizde alınan sağlıkçılar : IS EĞRİSİNİ SAĞA KAYDIRIR çözüp duruyoruz