İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gencbiraday hocam ona bile razıyım valla 79-80-81e. İnşallah 85lere fırlamaz
-
@law ona kulak asmayın 85 leri görmesi imkansız
-
@gencbiraday inşallah hocam
-
@kemankeşş hiç çalışmadan öylesine giren kişi 72 yapamaz. alan zaten 60 soru full'ledi diyelim, muhteliften 2 soru tarih 2 soru da kendi bölümünden gelse yapsa yapsa 64 yapar. kalan 8 soruyu nasıl yaptı? hiç mevzuat okumadan mı? bırakalım artık bu "çalışmadan girdim bilmem kaç yaptım sınav çok kolaydı" muhabbetlerini
-
@aryastark bencede.Ona kalırsa 1 hafta boyunca babamin hastane isleriyle ugrastim ama gunde net 3 4 saat baktim.Ha 12 saat falan kasmadim.84 veya 83 dogru bekliyorum.
-
@y-ayrancı_ogz01 geçmiş olsun hocam. işte böyle "çalıştım" diyene inanırım, inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız doğru sayınız mülakata kalmaya hayli hayli yeter.
-
@aryastark insallah hep beraber
-
Beyler yarın mübarek açıklanıyor şimdi
-
@reagan ne yazmak istedim ne yazdı arkadaş:)
arkadaşlar yarın sınav açıklanacak mı![alt metni](görsel url) -
@aryastark
mevzuatı hiç bilmeyen sallasa 7-8 doğru yapar
Son kısımda ise 26 soruda hiçbişey bilmeyip sadece son 25 yıldır Türkiyede yaşayan biri rahat 10 soru yapardı:) zaten yanlış doğruyu götürmüyor sallayıp tutturdukları da cabası -
82 yi gecer mi arkadaslar gercekten konsentre olamiyorum:/
-
Kurumu arayan oldu mu cuma açıklanır mı ki?
-
@GelirUzmYard bu mantıkla 60ta 50 yaptı deseekk, 8 soru mevzuattan banko, 10 soru da muhteliften kesin etti 68 ee geçme notuna kaldı 2 puan neden sınavdan önce söylemiyorsunuz boşa çalışmazdı bu millet hiç çalışmadan 68 alınıyormuş demek
-
Bu sinava su an normal bir kpss a ogrencisi girse mevzuat kismini bilmeden yani 60 soruluk kpss kismindan 52 tane yapsa mevzuat kismini full sallasa 5 tane ordan tuttursa hadi son 20 soruluk muhtelif kismindan 10 tane yapsa sonuc olarak 67 ediyor yani maksimum o yuzden calismadim 80 yaptm vs vs diyenlere itibar etmeyin iptal sonrasini ongoremem ama iptalsiz 78 de israrciyim
-
@aryastark 70 yetmiyor ki:)
Şu sorular yapmak için çalışmaya gerek var mı? Güncel bilgi ve genel kültür
1- hiroşima
2- 2. Dünya savaşı
3- brexit
4- ıslahat fermanı keyfi ceza
5- incirlik üssü
6- halk egemenliği
7- weber
Vs vs -
@GelirUzmYard halk egemenliğini yanlıs yaptım.Hızlı okuyarak geçtim.Ama haklısın bunlar cok basitti.İşte kaçıyor yinede.Ben sayı 800 olduģi için 80nin altına inecegini umuyorum.Kendi aramızdaki listede bile 40 kisi 80nin altiydı.
-
@70kuralliii arkadaş çalışmadan alanda 52 nasıl yapıyorsunuz ya pisikoloğumu bozuyorsunuz. Ben çalıştım 50 bile yapamadım
-
@economicus herkes çalışmadan 90 da alıyor kpss den ne hikmet ise çalışmadan bunu alacak insan bu sinavdan zaten beklentisi yoktur bu sınava girenlerin yüzde 80 ı yılda bir sınav gören insanlar bu yüzden bakmayın diğer sınavlara giren 90 üstü arkadaşlar belki çalışmadan yapmıştır ama zaten onlarda bunu paylaşma gereği duymazlar
-
Bence boş ve kuru hava yaratiyorlar.Hava kirliliği .Intelligence'm senden daha iyi
-
@y-ayrancı_ogz01 şansım senden daha iyi diyemiyorlar.Bu iş hep böyledir.Herkese başarılar..