İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar yazılı sınavın açıklanmasıyla mülakat arasında genellikle kaç gün oluyor ?
-
@botan01 hemen hemen 20 gün hocam
-
-
arkadaşlar bişey sorcam önceki il göç anketlerinde de böyle 85ler havada uçuşuyor muydu yani hep olan bi durum mu bu yoksa sadece bizi alımda mı böyle oldu
-
@aryastark bu sınava özel bir durum.gecen sınav konuşulan doğru sayısı ile kapattı sınav.. 85 falan abartı gibi tabii ama 80 civarı olması sürpriz olmaz..
-
@kamucu25 her sınavdan sonra çıkıyor bu çok kolaydı'cılar. gerçekten kaçla kapatacak çok merak ediyorum bu kadar tantananın üstüne
-
@aryastark gerçekten bende merak ediyorum ama inşallah gerçekten 85le falan kapatmaz yıkım olur
-
@law ne 85i ya 80 bile olmayacak hocam görürsünüz
-
@aryastark üstad kolaydı ama kimse kimseyi kandırmıyor belki 8 soru falan böyle sağlamdı.dusun yani ona gore.yapilan yanlışlar dikkatsizlik falan.
-
@aryastark hocam tek temennim o benimde
-
Önceki sınavda da zorluk derecesi yüksek olduğundan 80 ler olmasa da 75 76 lar konuşuldu. Bazı tecrübe sahibi kişiler sadece 70 71 civarına düşeceğini öngördü.
-
@Ertuğrul-Bey yok hocam çocukluk 71 72 bandını söyledi o sınav için..
-
Şuan 77 ile listeye girmeyi çok isterdim
-
@Hayaller71 belli olmaz hocam iptaller yanlış ise puanınız biraz daha yükselecektir de ümidinizi kesmeyin kötü yapmamışsınız siz
-
@Hayaller71 sizin tahmin nedir hocam... 80 üstümü dersiniz
-
@gencbiraday inşallah hocam dara düştük bu aralar arkadaşlarında canını sıkmayım şimdi
-
@veda kardeşim kestirmek çok zor gerçekten 80 altı olursada şaşırmam 80 üstü olursada şaşırmam öyle deyim
-
@Hayaller71 umarım emek verenlerin içinde olacağı bir liste ile karşılaşırız. Tşkler
-
@albertcamus son altı aydır resmi gazete ile yaşayan bir adam oldum yazık bize len:((
-
@kamucu25 hocam 100 sorunun 60-65ini kolay gören kolay diyor alan 60 soru hadi 6-7 soruda düşmüş olsun herkes mevzuat 20 soru hadi 5 soru da ordan zor gelsin ikisinden toplam yapılabilecek soru sayısı ortalama 73. hah işte bu puanın üstüne son muhteliften yapan ekler. 20 sorunun 20sini de yapacak değil ya öyle süper zeka ya 1 ya 2dir. 15sini yapsa 88 ediyor. bu puan nezdimizde "iyi" olarak değerlendirilen insanların puanı olur olsa olsa. tabiki üstünü yapan vardır yok demiyorum ama 85le kapatmasını sağlayacak kadar çok değil.