İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
@Nasippp eyvallah kral..
-
@varol biz giremedik sınava başka arkadaşlar nasiplensin
-
@Nasippp nasip baskan. Bizimde ne olacagimiz belli degil, umut fakirin ekmaağğ:))
-
@varol haklısın dostum
-
@Nasippp ADAM!
-
arkadaşlar dün gece rüyamda gördüm 74 veya 77 ile kapatacak not edin bir yere bu iki sayıyı gördüm
-
@aryastark guy ile ilgili bir şey gördün mü hocam? Görmediysen update yap bu gece:)
-
@michaelcorleone Ben gördüm. Dedi ki " Alımla ilgili çalışmalar devam ediyor" :))
-
@aryastark, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaşlar dün gece rüyamda gördüm 74 veya 77 ile kapatacak not edin bir yere bu iki sayıyı gördüm
winter is coming gece kralını görmüşündür sen o da 74 demiştir.
-
@michaelcorleone guy ile ilgili anca ak sakallı dede falan görmem lazım ki haber niteliği taşısın
-
@NYXZ kimi gördüm hatırlamıyorum tek hatırladığım 74 ve 77 sayıları sonuçlar açıklanınca bunlardan biriyle kapatırsa beni bulun
-
@michaelcorleone guy ile ilgili anca ak sakallı dede falan görmem lazım ki haber niteliği taşısın
Gandalf'ı görecek kişi sayısı az dır ya bu forumdan olacağını sanmıyorum
-
@NYXZ kimi gördüm hatırlamıyorum tek hatırladığım 74 ve 77 sayıları sonuçlar açıklanınca bunlardan biriyle kapatırsa beni bulun
ortalaması 75,5 yapıyor beğenmedim 74 iyi
-
@aryastark Rüyana AL BAYRAK felan girerse dikkat et, selam dur..
-
@varol işte kastettiğim ak sakallı dede...
-
@NYXZ ortalamaları boşverin hocam.Sıralamaya bakın derim.
-
Arkadaşlar hızlı açıklanmasının sebebi itirazı elden teslim ederken görevli memur itirazı tarayarak üniversitenin sistemine gönderiyor yani elektronik olarak gönderiliyor o yüzden bu cuma açıklanabilir
-
@DaronAcemoglu il göç bu konuda iyi, süreci çabuk sonuçlanıyor. Bu cuma itiraz süreci sonuçlanıyor. Artık insiyatif kurumda, açıklasında millet bir rahatlasa yoksa insanların birbirine tahammülü kalmamış, en ufak bir şeyde birbirlerini kırabiliyorlar. Saygıyı yitiriyoruz
-
@BrettonWoods Yani geçen sınavda 13 günde açıkladılar zaten yapacakları iş belli çok itiraz edilen 3 soru var çok uzun sürmez bence.