İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar iptal edilen sorular ilan edildi mi? Lütfen kusuruma bakmayın takip edemiyorum
-
@reagan sonuçlar ile birlikte iptal edilen sorular ilan ediliyor
-
@sufi hocam hangi Facebook Grubu ?
-
İnşallah 80in altına düşer ya. Hatta tam 800. kişi bile keşke 78 filan olsa otomatik tüm 78leri mülakata dahil edecek, daha çok insan sevinmiş olur. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
Bir onceki sınav sonuclari sınav gununden 13 gün sonra açıklanmış. Bizim sınav için 13 gün sonrası cuma gününe denk geliyor. Umarım bu cuma günü açıklanır.
-
Bence bizim sınavdan önce dua edelımde 45 kişilik alımdaki mülakatlar acıklansın bari 45 kişilik yer acılır bu sınavda not:kendi acımdan dusunmuyorum ben 86 beklıyorm dıger arkadaslar için
-
@asımus katılım bitti herhalde.Son kez listeyi paylasabilir misin?
-
@debis35 Bu hafta içi açıklanması mümkün mü sizce hocam geçen alımlardaki açıklanma süresi denk geliyor mu bu haftaya acaba
-
@marshalerner yanı o eskı zamandakı sınavlarına gore cuma günü acıklanır gıbı bende sızın gıbıyım sadece tahmınler uzerıne
-
@kemankeşş, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
https://m.youtube.com/watch?v=1Q8GKrzdg1s
Ortalama vergi yükü hatalı diyen arkdaşlar izleyebilirler Taşra İl göç Maliye çözümleri
Öyle bir kavram olmadığını ORTALAMA VERGİ ORANI olduğunu söylemiştim özgür hoca'dan önce ama dikkatimi çekti hoca bu şekilde bile doğru kabul edilebilir diyor yani soru hazırlayanların mantığına göre diğer şıklar olmayacağından e şıkkı olacak kafamız hiç karışamaz sınavda BİZ SORULARI YANLIŞ HAZIRLASAK DA MANTIĞI ÇIKIYOR
2.si vergi çölü ne hiç değinmemiş Kendi kitabı da dahil o zaman alınmaz o kitap
-
@debis35 Cuma günü bekliyorum açıkcası mübarek gün mübarek bir haber alırız inşallah hepimiz için
-
@NYXZ hocam artık maliye soruları daha çok muhakeme gücünü ölçen hale geldi daha geniş bakmak lazım demek ki
-
Bu düzeltilen sorular nasıl etkileyecek sınırda olanları?Cogunluk bahsedilen 3 soruyuda yanliş yapmiş gibi.Şu sınavlarda bir türlü tutturamadım kaçla kapatır tahminlerini.
-
@debis35 45 açıklansa sanki sonuçta mı olmayacaklar 86 ile beklemen seni düşündürmüyor değil düşündürür mülakatta sonuçta 799 kişi rakibin
-
Vergi Çölü: Vergiden kaçınmayı teşvik eden ve bölgesel olarak vergi yükü farklılığına neden olan uygulamalara verilen isimdir.
VERGİ EROZYONU:aşırı indirim-istisna ve muafiyet uygulamaları ,vergi harcamalarının artışı vergi kaçakçılığı,vergiden kaçınma vb nedenlerle vergi matrahında meydana gelen aşınma.
-
-
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Vergi Çölü: Vergiden kaçınmayı teşvik eden ve bölgesel olarak vergi yükü farklılığına neden olan uygulamalara verilen isimdir.
VERGİ EROZYONU:aşırı indirim-istisna ve muafiyet uygulamaları ,vergi harcamalarının artışı vergi kaçakçılığı,vergiden kaçınma vb nedenlerle vergi matrahında meydana gelen aşınma.
Teşekkürler çoğu arkadaş "VERGİ ÇÖLÜ" kavramının varlığından habersiz öğrenelim güzelleşelim böyle bir kavramın olmadığını iddaa edenler de vardı bazen çok bilmek iyi değil
-
EY maslow!un ihtiyaçlar hiyerarşin de "KENDİNİ GERÇEKLEŞTİREMEYEN" arkadaşlarım ya da 200 kişi gerçekleştirebilecek arkadaşlarım kaçla kapatıyor durum ne
-
@NYXZ Son beş altı gün kafayı yemeden öğrenicez inşallah dostum;) 79 80 gibi sanki düşük puanlılarda hiç yazmıyor ki puanını kestirmek güç