İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@zenginmemur, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İtirazların deģerlendirme süreci başladı mı?
Adaylar sınav sorularına ve uygulanmasına ilişkin itirazlarını, 24 Aralık 2019 tarih ve 30988 sayılı Resmi Gazetede ilan edildiği üzere sınavın yapılmasından itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne yapabileceklerdir. Sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlar Genel Müdürlük tarafından en geç 5 (beş) iş günü içerisinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezine gönderilecektir. AYBÜ Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi bu itirazların kendisine tebliğinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde inceleyip sonuçlandırarak Genel Müdürlüğe bildirecektir.
5+5+5 15 günlük sürecin 5 itiraz süreci bitti Müdürlük, aybü ye gönderir bugün el arabasıyla soruları onlarda cuma öğlen aspava yedikten sonra değerlendirirler haftaya müdürlüğe bildirirler mart 6 sına kadar vakit var derler 6 sı gelince gece 12 de açıklarlar.
-
@albertcamus cuma açıklanır çok uzatılmaz..
-
@NYXZ İtiraz süreci hariç hem genel müdürlük hem de üniversite kendilerine verilen yasal süreleri doldurmak için beklemiyor.
-
Yalnız bu 3 soru bariz duzeltiomeli.Bu üc soru nasil etkiler kapatma doğrudunu
-
Hangi 3 soru iptal olcak
-
Cevabı değişebilecek soru var mı sizce değişirse hangisi değişebilir?
-
@marshalerner stagflasyon olabilir bence
-
https://m.youtube.com/watch?v=1Q8GKrzdg1s
Ortalama vergi yükü hatalı diyen arkdaşlar izleyebilirler Taşra İl göç Maliye çözümleri
-
@çölkaplanı iptal demiyoruzda hocam şıklar düzeltilebilir.İsteyenler itiraz etti.Stagflsyon ıs lm ve tam dışlama sorusu bunlar cesitli kaynaklarda dogrulandi hatali oldukari.Bir kac tane daha var ama onlarda uzlası cıkmadi.Ama bu 3 soru kesin hocam
-
@zenginmemur bu 3 soru icin kesin olarak dilekçe verildi mi hocam ondan emin miyiz?
-
@olursaolur eminiz hocam ben itiraz ettim
-
@çölkaplanı tam dışlama hariç diğer stagf ve ıs lm sıkıntılı hocam kendi fikrime göre bu 2 soru
-
Inşallah öncelikle 45 kişilik ilgoc mulakatini kazananlar açıklanır yoksa geçenki sinava girip kazanmis olanlar yine mülakata gidecekler ve o da puanlari etkileyecek
-
@kemankeşş oradaki hoca bile çok sağlıklı olmadığını düşünüyor,gideri var diyor. Zorlama bir cevap veriyor soruyu çözerken. Büyük ihtimal iptal etmezler soruyu ama bu soruyu istemeden yanlış yapan yüzlerce kişinin hakkına girecekler.
-
@eomer malesef hocam geçen ki sınava girdiyseniz bariz bir yanlış soruyu doğru kabul ettiler şu Stopaj sorusu yani Aybü den herşey beklenir max 2 soru değişir bu sınavda da
-
@kemankeşş gelsin 25 şer tl paracıklar paracıklar herşey bilinçli bence ben inanmıyorum bilmediklerini altı üstü 20 soru hazırlıyor biz bile çözerken 2 kez kontrol ediyourz
-
@errayn onu bende düşündüm kardeş yani Bir devlet kurumu sana güvenip sınavı emanet edecek sen sıkıntılı soru yazacan garip gerçekten
-
@kemankeşş başlığa girip bakayım dedim vuruldum profile mazur görün beni ️
-
@kemankeşş afedersinde prof olmuş bunlar birde ben sen daha kaliteli ve sorunsuz soru yazarız
-
@zenginmemur anladim hocsm bende onların sıkıntılı oldugunu düşünüodum bakalim insallah duzelir