İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Lora tahminim 78 79 civarı hocam hadi max 80 olsun
-
45 kişilik alımda 180 kişi yazılı yı kazandı.Bu sınav 200 kişi 800 kişi kazanacak geçerli 13 günde açıklandı bu biraz daha uzun sürer mı acaba???
-
@keynes5 mülakat sonucu olmadığı için fark etmez liste hazırlayacaklar yani..
-
@y-ayrancı_ogz01 yakışır kardeşime. Yememişsin içmemişsin. Maşallah
-
Ayrıca bende gerçek yazmadım. Çoğu kişi çok kolay sınav dediği için yazdım. 79 doğru ile beklemedeyim.
-
@veda kanki influenza oldum galiba :)zamanında ilaç eğitimindeyken geçirdiklerim geldi bir anda aklıma..
-
Arkadaşlar il göçe KPSS puanı 90 ve üzeri başvuran var mı grupta varsa kaç doğru yaptı il göç sınavında zahmet olmazsa yazabilir mi merak ettim de
-
@güntülü 90 derken 100 puan ile basvuran var:)
-
@varol farketmez Hocam 100 le başvuranda yazabilir doğru sayısını kaç yaptığın merak ettim il göç sınavında
-
@kamucu25 evet haklı olabilirsin
-
kasımda yapılan değil bir önceki il göç sonuçları kaç günde belli oldu bilen var mı? eğer o da 2 haftada açıklandıysa cuma günü için beklentiye girelim
-
@aryastark 13 gün
-
@kemankeşş o zaman cuma günü bekleyelim. teşekkürler.
-
@aryastark çok büyük ihtimal
-
@Lora bence olur hocam. 77-78 civarı kapatır diye düşünüyorum. en kötü ihtimal 79 olur diyorum.
-
Ah ulan yabancılar
Mülteci ettin bizi
Statü vermez oldular
Muhasebe garip kaldı
Egeden 6 mill, Karadenez den 12 mill :)) -
@aryastark 2018 sinavi 8 günde aciklanmis hocam. Cuma gününü hepimiz beklentiye girdik hayırlısı olsun artık
-
@ynsss4 o zaman cuma kesin beklentiye giriyorum ben teşekkür ederim
-
@aryastark hatta şunu diyim 2017 ilanı ertesi gün aciklanmis bizim sansimiza simdi martı bulur
-
@ynsss4 aman öyle demeyin... zaten her süreçte yeterince bekledik bide bunda beklemeyelim. aa şimdi ben girdim ya kesin herhangi bi aşamasında bekletirler hiç olmayan şey ben bekliyorum diye olur