İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@adam-simith o zaman yarın açıklanması muhtemel
-
Arkadaşlar bu 2019 un mulakat sonuçları bizim sınav sonuçlarından önce açıklansa da ne değişecek ki,2019u kazanan kişiler bizim sınava da girmişse her türlü sonuç listesinde yer almayacak mı zaten
-
@roses evet onu ben de düşündüm ama yazmadım dostum katılıyorum sana
-
@roses hocam mulakati geçmiş 45 kişi bu sinavi geçmişse yani 45 atanan kişi mulakat listesinde olacak demek bu
-
@roses Yazılıya etkisi olmaz da mülakata 45 kişi girmez önce sonuçlandırılırsa eğer.
-
Arkadaslar il seçiminde seçilecek illeri onlar mı belirliyor yoksa biz istediğimiz illeri mi yazıyoruz acaba bilen var mı?
-
@güneşşş Boş kadroları duyuru olarak yayınlıyorlar evrak teslimi öncesi. Oradaki illere göre 10 tercih yapıyorsunuz.
-
2015teki guy Ankara 400 kisilik alimda 918.kişi 85 doğru yapmiş.Ben iyice umudu kestim.Eğer bu ilgöç kolay geldiyse cogunluğa 80 üstünde kapatabilir.Sonraki ve önceki guylarda 80 ustude yok ama.Bir tek dguy var.
-
Arkadaslar az önce kurumu aradim. Sonuclar icin bize verilen bilgi sadece siteyi takip edebilirsiniz dedi ve iki alımın üst üste olmasi nedeniyle mükerrer kisilere bir cözüm üretilir mi diye sordum. Telefondaki arkadas bir çözüm üretilecektir dedi umarim en kisa surede aciklanir ve magduriyet olusmaz.
-
@ynsss4 nasil olabilirki mulakatı gecenler listeden silinse 45 kisi anvak boyle olabilir.
-
@zenginmemur 2019 da asil kazanip ve 2020 mulakat listesinde olan arkadaslari ( bu sayi 5 te olabilir 25 te )
Liste disi yapabilirler mesela. Ama kurumun bu kadar hassasiyet gosterecegine inanmiyorum -
@ynsss4 yani 1 kisi olsa bile listede 801. Arkadas mulakata kalacaktir bu da magduriyeti önler
-
Arkadaşlar mükerrer kazananlar hakkında sorular geliyor , bir önceki sınavı kazananlar bu sınavı da kazanırsa liste dışı olma gibi bir durum söz konusu olmaz kazanılmış haktır kurum öyle bir karar alamaz , hassasiyet göstereceği konu mülakat sonuçlarını bizim mülakattan önce sonuçlandırmak konusunda olabilir ancak ki bunu da yapacaklarını düşünüyorum ..
-
@gencbiraday kazanılmıs hak konusunda katiliyorum hocam size. Ama kurum umarim ekstrem bir sey yapar ve mükerrerligi önler. Temennimiz bu yönde
-
@ynsss4 şimdi şöyle ki bir önceki sınavı kazanan adayın mülakatta elenme ihtimali olduğundan bu sınavda 800 kişilik liste için hiç bir değişiklik olmaz
-
@gencbiraday bu konuda hem fikiriz hocam. Ben sadece temennimi dile getirdim ve buna da inancim yok zaten
-
@zenginmemur yapmayın hocam öyle bir şey olursa gerçekten çok üzücü olur
-
@law hocam bilmiyirumda bugün baktım.85le kapatmiş ama 2015teki guy sınavı diger guy sinav sorulariyla ayniymis o derece kolaymiş yani.Bu sınavda bu kadar kolay mı bilmiyorum.
-
@zenginmemur inşallah olmaz hocam öyle dua edelim
-
@zenginmemur o zaman 82 83 ile umudu kestim bari kpssye çalışmaya devam edeyim