İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@sufi hic sormayin hocam son kpss den beri muhasebe ticaret ve icra iflas ve son 5 liye hic bakmadim nasil yetisecek bilmiyorum bu sene
-
@70kuralliii ne güxel dediniz bende aynı durumdayım Göç bı seneye darbesini vurdu alımları ile Maliye nin alımlarıı mumla arıyoruz hayr olsun hepimiz için
-
@aryastark iyi düsünelim iyi olsun hocam zaten 2018 kpss ile her sürec olaganüstü bir sekilde uzun sürdü. Umarım bu 200 kisilik ilan kısa sürer ve hak eden kazanir. Sonrasında da maliye uyanır insallah kpss oncesi yüzümüzü güldürür
-
@ynsss4 inşallah hocam inşallahh... İNŞALLAH. maliyeden hemen önce yada sonra vdk da uyanır artık inşallah
-
@aryastark insallah hocam
-
@kemankeşş haklisiniz hocam guy vmy bekle bekle bi hal olduk ben mezun olmadan once su gibi akan maliye ilanlari ben mezun olduktan sonra puff oldu
Kpss icin eksik kalan konular icinde altyapimiza guveniyoruz hocam ustunden bir defa saglam gectik mi eski seviyesine gelir insallah -
@ynsss4 inaşallah üstat
-
Önceki sınavlar saat kaçta açıklandı acaba hatırlayan var mı?
-
@law aslında kurumu aramak lazım yarın açıklanacak mı bilginiz varmı diye
-
Bugün açıklanma ihtimali yok mudur?
-
@misiko içerden aldığım bir duyuma göre bu sefer o kadar erken açıklanmayacakmış. Ama belli olmaz tabi kurumun işleri
-
Diğer sınav 13 günde mi açıklandı arkadaşlar yoksa 13 iş günü mü
-
@Hayaller71 13 gün
-
@paradokskralı sebebi neymiş dostum ama heralde en geç önümüzdeki hafta içinde açıklanır bence çünkü geçen seferkine göre daha uzun sürede açıklanmış oluyor zaten neyse daha hayırlısı daha çok ders çalışmış oluruz bence 75 üstü çalışma devam edelim
-
@Manchester valla sebebini soramadim kardesim ama hakkaniyete cok onem verdiklerini biliyorum sanirim once su 45 kisilik alimi netlestirmek isteyeceklerdir.
-
@paradokskralı, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Manchester valla sebebini soramadim kardesim ama hakkaniyete cok onem verdiklerini biliyorum sanirim once su 45 kisilik alimi netlestirmek isteyeceklerdir.
@paradokskralı, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@paradokskralı yok artık.d
-
@paradokskralı o hakkaniyeti kurum göstermesi lazım üniversiteyi ilgilendirecek bir konu değil
-
@gencbiraday evet ya bilgi alamaz mıyız acaba
-
Maile 2 hafta demislerdi