İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ubeyde anlasilan bütün helakçılar olarak toplanmisiz ben girdim diye de aciklanmamis olabilir hele hepimizinki biraraya gelirse 1 aya aciklanmaz Allah korusun
-
@sbui61 bugün açıklanmamasının en büyük sebebini 45 kişilik alımın sonuçlandırılmak istenmesi olarak tahmin ediyorum.
-
Bu sınavın kapatacağı 76. 78 bandıdır ne aşağı ne yukarı boşverin daha 85 vs vs diyenleri ya
-
@MartinLuther ikisinin aynı değişken dahilinde olduğunu hiç sanmıyorum hocam
-
@MartinLuther Hocam mülakat sonuçlarının bu sınav sonuçlarıyla bağlantısı yok. Yazılı sınavda ilk 800 e giren arkadaşlar 45 kişilik alımın mülakatını da geçseler listede yerlerini alırlar.
-
@friedman-25 öyle olacak hocam. ben, 800.kişinin nasıl 15-16 yanlış yapacağını düşünenlere anlam veremiyorum. 77-78 bu sınavın kapatacağı bant.
-
77 79 arası ya da max 80 ile kapatır
-
2 hafta geçti ama şu 2 gün bir ömür gibi gelir
-
dostlar pazartesi aciklanir mi dersiniz?
-
Baslik hsonu tatiline girdi heralde
Daha once hic hsonu aciklandi mi tecrubeli arkadaslar bilir belki yoksa ptesi ye mi kalir -
@70kuralliii haftasonu açıklanan bir sınav görmedim ben kardeşim. Haftaya kaldı yani artık ve ben pazarteside açıklanacağını düşünmüyorum cumayı görür yani.
-
@70kuralliii haftasonu hiç açıklandı mı bilmiyorum dostum ama boşver sen de haftasonu tatiline gir 2 gün keyfini çıkar streden uzak dinlen önümüzdeki hafta yüzde 80 açıklanır heralde ama hangi gün olur o da belli olmaz
-
Ulannn göç idaresi yalancı çıkardın bizi püh sana
-
@scofieldmustafa kim bilir haftaya hangi gün Bekle dur pzt olsa bari
-
@scofieldmustafa hafta sonu derbiler var hacı çabuk geçer
-
Mart ın ilk haftası açıklayacaklarını düşünüyorum ben . Mart sonuna doğru mülakat başlar . Hep olumsuz konuşuyorum ama durum bu olur bence.
-
@Willsmithh aynen hocam efsane bi hafta millet dugunune gitmiyor bu maclar icin
-
@70kuralliii sonuçları belli olmasa güzelde işte
-
Guy ilani gelsede ilgöc'e nanik yapsak
-
Acaba kac arkadas var buraya durmadan bi umut belki bi gelisme vardir diye bakan