İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@locke
Birincisi, çoğu insan adına girdiği her sınav çok önemli. sadece siz değilsiniz. insanlar bekliyor, umut ediyor, atanmak istiyor. sadece siz değilsiniz bunu anlayın,
sadece siz de-ğil-si-niz. ve bu size istediğinizi yazma hakkı vermez.
İkincisi, bizim de sevdiklerimiz soruyor. hatta sadece sevdiklerimiz değil sevmediklerimiz de soruyor. karşı komşu, akrabalar, sokaktaki veli amca. insanları her gördüğümüzde aynı sorulara maruz kalıyoruz ve yine sadece siz değilsiniz.
Üçüncüsü, umut verici cümleleri duyum alan haber getiren biri yazabilir. insanlar beklerken ona buna soruyor tanıdıkları olabilir, eşi dostu olabilir her neyse, soruyor cevap alıyor ve gelip buraya yazıyor. başlı başına sadece bu size itham etme hakkı vermez.
Dördüncüsü, hakkınızı ne haram etmekte ne helal etmekte zerre özgür değilsiniz. ve bu konuda ettiğiniz her cümlenin zerre hükmü yok. ne birinin size hakkı geçiyor ne de sizin başka birine. üstümüzde hakkı olan annemizdir babamızdır kardeşimizdir bu kadar. siz kimsenin hakkını belirleyemezsiniz. insanların neyde ne kadar hak sahibi olduğunu kendileri azim, çaba ve yaptıklarıyla belirler. O kadar. -
Arkadaşlar sakinnnn. Daha çok ihtiyacımız olacak birbirimize
-
@aryastark Çarşamba açıklanacak yazısını görünce heyecanlandım ve bende derin bir etki yarattı. Psikolojik olarak etkilendim. Bunu yazan kişi belki şu an kahkahalarla gülerken ben burada onun sözünü düşünerek bekliyorum. Beni üzen şeyin hesabını tutacak olan sen değilsin. Ben beni üzdüğü kadar üzülmesini diliyorum. Haksa hak başka bir şeyse o. Ben duyum alsam buraya yazacak olsam insanlara uygun bir dille açıklarım. Ortaya atıp kaçmam. Bu arkadaşı savunulacak bir yanı yok. Maddi ve manevi olarak belki de benden daha kötü durumda olabilirsin kardeşim bilemem. Önceki iletimde kendimle ilgili genel bir durumdan bahsettim. Daha özele girersem üzücü olur kendim adına. Geçmişte yaşadığım kötü olayları kenara koyup emek koyuyorum ortaya. Senin demek istediğini anladım. Fikirlerimizin aynı yönde örtüştüğünü düşünerek konuyu şahsım adına kapatıyorum.
Cevabın olursa buyur.
-
Arkadaşlar şu gün açıklanacak bugün açıklanacak diyenlere itimat etmeyin boşverin. Bu haftayı buldu bu iş ve büyük ihtimal cumaya kadar kalır öyle düşünün boşverin.
-
@locke yahu ben arkadaşı savunmuyorum. arkadaş kimdir necidir bilmiyorum. aynı şekilde guy başlığına girin bakın yada twitterda arama yerine yazın öyle aratın. konuşma aynen şu:
- çok sağlam birisinden duydum guy bu ay sonunda gelecek
-ayyy inşallah canım ya emeklerimizin karşılığını alırız inşallah kalpler çiçek böcek 3 tane gülen surat.
aynısını buraya yazınca biri, hemen insanlar linç etmeye çalışıyor. hoşgörü yok hemen linç çünkü öyle görmüş öyle yetişmiş. yazan kişinin yala söylüyor oluşundan da bahsetmiyorum eğer öyleyse vebali boynuna tabiki.
ama şu beddua olayına da tavım, olayın arkası yok önü yok hemen beddua. bu kadar beddua ederek yaşamayın gerçekten sizin için söylüyorum edilen bedduanın karşılığı yoksa döner dolaşır sizi bulur bu denli olumsuz yaşamayın kendinize zarar.
adınıza üzüldüm sadece şunu söylüyorum sizin durumunuzda olan binlerce insan var. bir de benim durumumdakiler var, o da apayrı bir mesele. konuyu ben de kapatmak istiyorum ben de bekliyorum dört gözle sizler gibi. sadece hak konusuna girmeyin, hak konusuna girmeye hakkınız/hakkımız bile yok. öyle insanlar var ki emin olun, o insanların hala atanamamasının hakkını devlet bile ödeyemez. size sadece bunu söyleyebilirim, ama madem hak konusuna girmeyin diyorum ben de girmiyorum.
- çok sağlam birisinden duydum guy bu ay sonunda gelecek
-
@errayn aradigin tartişmayı bulmussun kral, hayirli işler
-
@varol yok tartışmadık dostum sadece savunması garibime gitti zaten geçti
-
@aryastark Genel olarak okuyup geçtim bu zamana kadar o şekilde. Gün içinde insanın bir noktası oluyor. Oraya basılınca kafa atıyor. Söylediklerine katılıyorum. Anlayışlı olmamız gerekli. Beddua vs benim işim değil. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma dostum. Selametle. Hayırlı sonuçlarımız olsun.
-
@locke teşekkür ederim. ben de anlatmak istediğimi anlatabildiysem ne mutlu. hayırlı sonuçlarımız olsun umarım bu raddeye gelmişken atanırsınız, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Burda tartışma okumaktansa resmî sayfaya girip açıklanıp açıklanmadıgına bakmak daha faydalı . İnşallah kazanan arkadaslar ile beraber verimli bir başlık açar yardımlaşırız.
-
E adı üstünde forum, yani " tartışma platformu" isterseniz google'layabilirsiniz. kavga demedim bakın, tartışma platformu. sek sonuç görmek isteyen ilgili siteleri yenileyebilir.
-
@monopolcü caps clockunu kapat yiğidim harflerin ölümü korkutuyor
-
bugun aciklanmadi
-
@rabia89 yarına üç beş nöbeti benim:))
-
13 günde açıklanan sınav ben girdim diye açıklanmaz kesin..
-
Ne olmuş burala böyle
-
Kaçla kapatır diye bir spekülasyonda da ben bulunuyorum hazırsanız başlıyorum. Öncelikle (1-)bir önceki il göç alımı 45 kişi ve mülakata 180 kişi çağrılması planlanarak sınav yapılmış ve 71le kapatmış. (2-) Bu sınavın daha kolay olduğu iddiası yatsınamaz bir gerçek ve yaklaşık 4 kat daha kolay olduğunu söyleyebiliriz. (3-) Ama bu sefer çağrılacak kişi sayısının da yaklaşık 4 kat fazla olduğunu yani 800 kişi olduğunu düşündüğümüzde de bunlar biribirini sadeleştirir. Ne kaldı o zaman 71 puan . Fakat bir önceki il göç sınavına giren ve kazanan ve hazırlıklı olarak tekrar girenler de var kitlenin içinde. İşte bu kitle hesaplanan rakımı +3 sapmalı olarak yukarı taşımamıza neden oluyor. Ve sonuç olarak 74'le kapatacağını ultra bilimsonik hesabımla söyleyebilirim.
-
Açıklansında yeni bir grup başlığı açılsın ve düzeyli bir başlık olsun herkesin sabrı az anlıyoruz ama biraz daha metanet ve sağduyu lütfen forumdaşlar... son 48 saat
-
Çarşamba kesin mı arkadaşlar o kadar baglanmayalim sonra kötü oluyor. Guy da 1 haftaya kesin geliyordu 2 ay oldu
-
@zafereadımadım bu sınav 74 le kapatırsa 3 senemi bu yolda boşa geçirmişim derim 74 e düşmez kardeşim en az 77 Le kapatır diyorum