İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Ya nereden çıktı şimdi bu 84 bir net konuşun bir şey söylüyorsanız
-
@demirmifatih, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaşlar ben sınav sonuçlarını okuyan optik okuyucuyum. 90la kapattı hadi herkes işine baksın
Ben 90'ım olay doğru.
-
@onuktekin Bir arkadaşım 91'di. Son anda egale ettiler çocuğu.
-
Ulan zaten 3 soru düzeltilecek 100 dogru yapan ben görmedim daha.Yani 800.aday nasil 16 yanlis yapiyor anlamadim.Hadi 80 i anlarimda 84 cok yüksek ya
-
@ayraan altını dolduracak mısınız hocam??
-
Ya bu sınav tamam kolaydı felan ama basit hatalar herkes yaptı en iyi yapanda en kötü yapanda 84 ile kapatması çok zor be insanların moralini bozarak atanılmıyor arkadaşlar yazık günahtır kaçla kapatır konusundaki tahminim ise 77-78 diyorum sınav gününden bu yana hala aynı şeyi diyorum
-
Facebookta bir şahıs 84 ile kapattı yazdı sonra sildi sakin olun yok öyle birşey
-
@demirmifatih Atmosfer basıncı yüzündendir. 91 ile havalara girdiyse basınç onun egale olmasına sebep olmuş olabilir.
-
@marshalerner yazıklar olsun bu gerçekten psikolojik rahatsızlık
-
@marshalerner eger ayni kisiyse bu adamida atalim bir daha gelmesin buralara
-
Şu süreç hayırlısıyla bitseydi insanlar stres oldu.
-
@onuktekin hahah Allah herkese akıl fikir versin.
-
@ayraan ya bilgi ver yada engeli yemeye hazirlan
-
@zenginmemur Dostum önce bi sakin. Insanlığımı sorgulayacak kişi sen değilsin. Her duyum yazana her bilgi paylaşana saldırılıyor. Nedir bu yani? 4 yıldır buralardayim böyle bişey görmedim. Bisey biliyorum ki yazıyorum değil mi? Haberi alır almaz yazdım belki yanlış belki doğru ama ben duyduğumu aktardım. Bilgi paylaşmakta artık suç olmaya başladı.
Kimsseye de inan diye baskı yapmıyorum. Keşke 75 e kadar düşse keşke ama böyle saçma bir sınavdan böyle bir sonuç çıkar. -
@ayraan hocam size bilgi aldığınız kişiyi ifşa edin demiyoruz ancak altını lütfen doldurun böyle vurkaçlarla ah alıyorsunuz adam gibi izah edin şu olayı
-
@paretowilfredо dostum bu arkadaşi engeleyim @ayraan
-
@zenginmemur hayirdir bilader buranın muhtarı sen misin?
-
@demirmifatih Amin amin inşallah. Yani sınav çıklanınca belli olacak nasılsa her şey. Bu gerilim tuhaf
-
@ayraan tamam hızlı davrandım facede birisi yazmis sildi senden cevap geç geldi özür dilerim yeterli mi?Biraz daha erken yazsaydin bir sorun yoktu
-
@zenginmemur Bir başlıkta da mevzu çıkartmasanız olmayacak.