İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@primocarnera Twitter da ve burda da değişen maddelerle ilgili bilgilendirme PDF i atacağım gerçi
-
@primocarnera herkesin değişikliklerle ilgili net bilgi sahibi olması için
-
@jellinek bak bunu öğrenmem çok iyi oldu hocam. Yerini bilmiyordum ama sayenizde nasıl gidebileceğim hakkında bir fikrim oldu. Sağolun. Evim metroya da yakın. Geriye şimdi çıkmış bir iki sınav bakıp çalışmamış halimle 50 alabilirsem başvurucam. Nasılsa diğer konulara da çalışıp 70 i geçebilirim diye düşünüyorum Yoksa hiç başvurmayı düşünmüyorum. Geçemeyeceğim sınava başvurmak da mantıksız geliyo çünkü. Sorulara göz gezdirdim de epey yabancı olduğum çok soru vardı. Bir de maliye sanki biraz kasıntı sorulardan oluşuyordu ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz hocam sorular hakkında.
-
@LioN aynen öyle yapacağım teşekkürler. Arkadaşlar iyi çalışmalar, umarım herkes istediğine ulaşır. Herkes nasibine ulaşacak er ya da geç.
-
Merhaba arkadaşlar. Başvuru sırasında bir sorunla karşılaştım. Elimdeki diplomada mezun olduğum bölüm 'iktisadi ve idari bilimler' olarak gözüküyor anca edevletten aldığım mezun belgesinde iktisat fakültesi olarak gözüküyor. Bilgileri yanlış girersem sorun yaşayabilirim diye düşünüp başvuruyu yarım bıraktım. Yol gösterebilecek veya fikir verebilecek bir arkadaş var mı acaba?
-
İyi akşamlar arkadaşlar 78 puana gelme ihtimali var mı?
-
@rybzinski inşallah haklı çıkarsın
-
Arkadaşlar Ankara'da Kpss A ile ilgili kitapları yerinde görebileceğimiz bir kitabevi , avm , çarşı vs. var mı ?
-
Yine her başlıkta olduğu gibi gecikmeden şu punanı olanlar çalışmasıncılar gelmiş.
-
@albertcamus allah razı olsun
-
@primocarnera twitter adresiniz ne acaba
-
@nairu Yıldırım Beyazıt universite göç politikalari kurulunun sitesindenden soruları bulamadım, yardımcı olur musunuz?
-
@primocarnera hocam sizin notunuzdan bende istiyorum, mesaj kısmını bulamadım, twitter adresinizi yazarsanız size oradan ulaşırım
-
Fotoğrafı 4.76KB olarak küçülttüm yinede yükleyemedim
-
İlanda yas şartıyla ilgili hata varmış arkadaşlar Facebook gruplarında grup yöneticilerinde uğur ve yiğit hoca biraz önce yazmış. İlanla ilgili düzeltme yapılacak diyorlar. En son 1985 yazması gerekecek diyorlar.
-
@jrobinson2002 Adamlar resmen olumsuzluktan besleniyolar. Her grup açan hoca oluyor bundan bu tip şeyler Tersi şekilde de yorumlanabilir bu durum.
-
@Godot yani her hoca olan grup açıyor. / Kamu hizmeti
-
@strtmn Saydığınız kişilerin hocalığı gruplarla geliyor malesef. Gerçekten hoca sıfatına sahip kaç hocanın grubu var ki?
-
@strtmn Şu yukardaki olayda yarım hoca imandan eder hesabı tam.
-
@Godot yararlı bilgiler paylaştıklarını düşünüyorum özellikle yiğit hocanın. İtimat ediyorum o hocaya. uğur da grupta paylaşım yapıyor onu da uzun zamandır görüyoruz. Olumsuzluklardan ziyade genel anlamda yardımcı oluyorlar gruplarda