İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@IS-LM yaaa
-
Merhaba arkadaşlar başvuruyu tamamladığınızda indirdiğimiz ve maille göndereceğimiz dosyayı açabildiniz mi?
-
@j-a-schumpeter evet
-
@zenginmemur, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@kamusaldenetci sayıştay uzman yardımcılığı yazan hocanın adını yazar misin olmadı özelden yaz.
Bana da yazar mısınız
-
@merasim34 bende hata verdi sanırım desteklenmiyor. O şekilde gönderdim dosyayı sıkıntı olur mu bir bilginiz var mı bu konuda
-
Arkadaşlar 79 ile gelme ihtimali var mi sizce ve sıralama mi onemli puan mi
-
@kpss-gm puan önemli kardeşim. Kurum sınavlarında en yüksek puanın hangisi ise onunla basvuracaksin.
-
@kpss-gm, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar 79 ile gelme ihtimali var mi sizce ve sıralama mi onemli puan mi
Hocam google a girip "kpss puan mı sıralamamı önemli" yazdığınızda ilk sırada ty nin yazısı çıkıyor. Her yanıtı orda bulabilirsiniz
-
başvuruda yüksek lisansı mı lisansı mı yazıyoruz kafa gitti arkadaş
-
DHMİ de sonuçlarında aciklanmis oradan bir 7 kişi daha dusmenizi recaa edicegim. Şaka maka 4000 den üç beş yedi düşe düşe sonuca ulaşacağız ALLAH'in izniyle:)
-
@LioN sağlam bir mülakat olmuş anlaşılan 83 le liste 3. Arkadaş yedek bile kalamamış ki çocuk zehir gibiydi kgk da kazanmış baktımda
-
Hocalarım ilandaki iktisat konularında ayrıca para banka kredi şeklinde konu geçmiyor ama makronun içinde değerlendirip çalışmak mı gerekir acaba?
-
@djarumcherry para banka buyume kalkinma yok hocam
-
@kamusaldenetci bu adamın kitaplarını sayıstay kpss sınavı icin ciddi ciddi öneriyorlardı bide. Kendisini takip ediyorum türkcesi tuaf. Yine de alıcam kitabını ama önerdikleri icin.
-
@j-a-schumpeter benim telefonda da hata veriyor açmıyordu benzer sıkıntı vardı arkadaşımın telefonundan yaptım
-
@marjinalmaliyt57 hocanın kitapları gayet iyi bence oradaki yaptığı bi yazım yanlışı kötü etmez bence
-
@tozkok buni coğu kişiden duydum sayıştay için kesin alıcam zaten de bunu görmeseydim iyidi ön yargımı yıkmak zor oluyor benim icin
-
@IS-LM çok teşekkür ederim️
-
@marjinalmaliyt57 ben kendisinden derste aldım kitaplarınıda hep kullanırım iyi işinde bence ️ bende yargılarımı zor kırarım
-
arkadaşlar yukarda il göç mevzuatı ile alakalı 3 ayrı paylaşım mevcut hepsi aynı mı acaba?