İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Fotoğrafı nasıl yüklediniz arkadaşlar bilgisayardan
-
@mahalkme başvurmak 5-10 dk sürüyor. Usenmeden başvurun. Ha ama gelme ihtimali çok çok düşük maalesef.
-
arkadaşlar paylaştığınız il göç mevzuatında PASAPORT KANUNU,İSKAN KANUNU,TÜRK VATANDAŞLIK KANUNU falan da var. Bunlar sınava dahil mi ?
-
@newplanet dogru diyorsun hocam tesekkur ederim
-
Merhabalar arkadaşlar, bir süreliğine başka işlerim de dolayısıyla forumdan uzaklaşma kararı almıştım ancak beklediğimiz ilanlar, beklediğimizden daha hızlı gelince yeniden buralarda olmaya karar verdim. Bizi bilenler biliyor, GİGM personeliyim, ayrıntısı önemli değil kendim başladıktan sonra gelen her ilanda forumdaki arkadaşlarımıza elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Bilgilendirme, soru tahminleri vs. özelden çokça dostumuzla istişarelerimiz oldu. Sorularınıza bilgim ölçüsünde cevaplar vermeye çalıştım. Allah izin verirse, hem mülakatı yaklaşmış olan İl Göç Uzman Yardımcılığı hem de yeni gelen ilanlar olan Merkez ve İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavları için yine elimden geldiğince belki bir faydam olur diyerek buralarda olacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum, Allah yardımcınız olsun.
-
@plansız hocam selamlar gigm ne oluyor il göç mülakat içn kaynak ne çalışabiliriz eski sorular varmıdır ayrıca merkez ile taşra sınavı arasında zorluk farklı oluyor mu merkez göçkurum sinav kaç puanla kapadı bu bilgileri merak ediyorum zahmet olmazsa
-
@plansız merhaba meslek nasil azcik anlatabilirmisiniz bugune kadar hic dusunmemistim rotasyondan dolayı evliyim ve istanbuldan ayrilamam kolaylik saglanirmi kurumdan..
-
@sinoki Eşiniz kamu kurumunda mı çalışıyor ?
-
@plansız hayir ozelde
-
@sinoki Hayır dostum herhangi bir kolaylık sağlanmaz, sadece sınavda en iyi puanları alıp tercihinizde ilk sıraya İstanbul'u yazarsınız sanırım bundan başka bir çözüm mümkün değil ki bunu da bir araştırmak lazım.
-
@plansız pff gelmediki su guy hep onun yüzünden sagolun cevapladiginiz icin
-
@plansız hocam eger eş devlet memuru is kurum eş durumunu dikkate aliyor mu
-
@whshw Yanlış bilgi vermek istemem dostum bilmiyorum bakmak lazım ancak bildiğim kadarıyla eşlerin her ikisi de kamu görevlisi ise normal prosedürün uygulanması lazım, eş durumu atamalarında yapılan prosedürden bahsediyorum. Çünkü bu şekilde eşiyle aynı ilde çalışan arkadaşlar biliyorum.
-
@plansız anladim hocam tesekkurler
-
@Willsmithh göç idaresi genel müdürlüğü oluyor
-
@plansız hocam göç idaresinde gece vardiyası oluyor mu ? Bir de müdürlüğün ikinci üniversite okuyan çalışanlarına yaklaşımı nasıl ? Sizce vize,final dönemlerinde izin verirler mi ?
-
@sinoki hocam puaniniz baya yuksekmis size merkez goc ihtimalide var.bence siz baya baya calisin bu sinava.guyla.moralinizi bozmayin buna odaklanin. Ayrica kurum sinaviniz yuksekse istanbulu yazarsiniz il gocte 5yil orada calisirsiniz.5yila neler degisir duruma sonrasinda bakarsiniz
-
@SonerY Taşrada izin konusu sanıyorum tamamen çalışacağınız ildeki il müdürünüze/amirinize ve tabi ki iş yoğunluğunuza bağlı olur. Anlayışlı bir amiriniz olursa bu konuda işinizi kolaylaştırabilir. Ancak tahmin edersiniz ki ikinci üniversite okumak, yüksek lisans yapmak gibi değerlendirilmeyebilir
-
87,92 ye merkez göç gelme ihtimali var mı fikirleriniz nedir?
-
@plansız hocam mesleği anlatabilir misiniz biraz? Guyla çok kıyaslanıyor ve guyun daha iyi olduğu söyleniyor devamlı. Fikirleriniz nedir