İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@SonerY Gece vardiyası demeyelim de evet nöbet usulü var taşrada. Ancak bir kişiye ayda kaç kez sıra gelir vs bilemiyorum. Açıkçası bu durumdan şikayet edildiğine pek denk gelmedim demek ki bir şekilde idare ediyorlar düzeni kurup, zor mu evet zor ama hemşire, polis gibi bir nöbet yoğunluğu olmadığından ve hatta çalışacağınız ildeki personel sayısı bile bu durumu etkileyeceğinden sanırım aşırı korkulacak bir durum olmasa gerek.
-
@sinoki özelde en az 1 yok çalışması lazim
-
@adanali01 yil
-
Arkadaşlar merhaba, eşim kamuda müfettiş yardımcısı. Eğer her şey yolunda giderse ve başlarsam rotasyon durumunda süreç nasıl ilerliyor ?
-
@sonunageldim caliscam hocam ilgoclere de mecburen bddkya da girdim ama ins olsa da kurtulsam su çileden..insallah masallah en cok kullandigim iki kelime oldu
-
@sinoki insallah bddk olur sizin o zaman sehrinizde en guzel meslek
-
@sonunageldim evet oyle en cok o olsa sevinirim hayırlısı birinden biri olsun istanbul olsun amin🤲
-
@pabloescobarr Meslekle ilgili şu yazıyı okumadıysanız bu da burada dursun öncelikle.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gocilgoc-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi-h3219.htmlGelelim kıyaslama kısmına GUY kadrosunun çalışma şartlarını çok bildiğim söylenemez ancak evet il göç uzman yardımcılığı şöyle bir iş, bir kere çalıştığınız şehre göre iş yoğunluğunuz olacak. Bir sınır ilinde çalışmak ile içerde bir ilde çalışmak aynı olmayacak. Ya da geri gönderme merkezinde çalışmak daha farklı olacak ve mesela havalimanında çalışmak da öyle. Şu an için sadece Ankara ve İstanbul havalimanlarında teşkilatımız var ancak onlara da takviye yapılıp yapılmayacağını henüz bilmiyoruz. Bildiğiniz gibi her mesleğin kendince zorlukları var elbette GUY u buraya tercih edecekler olabileceği gibi burayı GUY a tercih edecekler de var. Onların işi de kolay değil hem şeflerle yaşanan problemler vs. hem işin içinde para olması dolayısıyla yaşanan sıkıntılar... Bu tercih kısmı tamamen sizin nasıl bir işte çalışmak istediğinizle ilgili. Açıkçası 2 yıla yaklaşmış gelmemiş bir GUY ilanı varken zaten şimdilik çok da seçme şansımız yok ama elbette öğrenmek istemeniz doğal ve araştırmanız gerek ikisi de gösterge olarak aynı. Yapacağınız işler ise muhteviyat bakımından çok farklı. Bunların hepsini göz önünde bulundurmak gerek.
-
@plansız, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sinoki Hayır dostum herhangi bir kolaylık sağlanmaz, sadece sınavda en iyi puanları alıp tercihinizde ilk sıraya İstanbul'u yazarsınız sanırım bundan başka bir çözüm mümkün değil ki bunu da bir araştırmak lazım.
@sinoki Araştırmak lazım dedim bir arkadaşıma sordum Aynı durumu yaşamış bir il göç uzmanı arkadaşımın dediği; bu konuda özel bir düzenleme varmış. Eşi özel sektörde çalışıp son iki yılda bilmem kaç gün sigortalı olarak bir ilde çalışmışsa onun eşi olan il göç uzman yardımcısı kişiye rotasyon yapılamıyormuş. Bu düzenlemeyi bir araştırın derim. Bu durumda size kalan sadece sınavda yüksek puan alıp birinci sıraya İstanbul u yazmak olacak. İstanbul a atanmanız durumunda sonrası için şartları sağlıyorsanız rotasyondan muaf oluyormuşsunuz.
-
@plansız ayy allah razi olsun icimi ferahlattiniz tamam şimdi daha canla basla calisicam sagolun esim zaten 10 kusur senedir calisiyor yani o bakimdan sorun yok
-
@sinoki Hadi bakalım kolay gelsin Yine de bir müsait vaktinizde kendiniz de düzenlemeyi bulup okuyun içimiz tam rahat etsin
-
@plansız tamam bakayim ben de bir size de iyi calismalar dilerim
-
@gazot Hocam ikisine de başvurun konular arasında farklılık var mı bilmiyorum ama garantiye almış olursunuz
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@kartalyürekli
WhatsApp grubu paylaşımı yasak olduğu paylaşmiyorum burdan konuşalım işte... -
İl göç için mülakatta dil bilmek bunu belgelendirmek işe yarıyor mu arkadaşlar? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
-
@sinoki @kartalyürekli 4000 kişi vatsap da zor olmuyor mu işin şakası bir yana kalabalık vatsap grupları bir çok açıdan problemli ve tehlikelidir, siz yine forumdan devam edin derim
-
@michaelcorleone Belgelendirmeye gerek yok dostum sadece size sorabilirler; İngilizce biliyor musun, yds var mı diye varsa söylersiniz belki yüksek bir puansa konuşup konuşamadığınıza bakmak isteyebilirler ancak bu faktör bariz bir avantaj ya da aksi dezavantaj diyemeyiz. Olumlu etkiler mi etkiler
-
@plansız vallami yok
-
@plansız hocam peki sizce gerek haftasonu tatillerinde çalışarak gerek bahsettiğiniz gece nöbetlerine kalarak hafta içi 2 günün gündüz çalışma saatini boşa çıkarabilir miyiz ?