İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar kamu yönetimi vb. dersler için pdf var mı acaba?
Atıldıysa da ben sitede göremedim de -
@errayn 6458 dediğiniz 39 sayfalık slayt olan mı bi de daha uzun olan var hangisi bunlardan bizim sorumlu olduğumuz ?
-
@sinoki hocam guyun da il gocunde maasi nitelikleri vs ayni sadece guy da il tercihin var burda sonraki asamaya kaliyor ne guzel iste ulkemizin farkli cografyalarini gorecegiz farkli yerlerde ulkeye hizmet edecegiz .
-
@Su28A ah demektense bilgisayarın başına geçip iki dk da başvuru yapmayı tercih ederim. 70 üstü herkesin hakkı. Ben 75 ile guya girmeyi hak kazanmıştım mülakata kadar gittim. Başvurun.
-
@SonerY mevzuat gov tr bakın hocam en son 39 du ama değişti şuanki sayfa bilmiyorum
-
@sbui61 evliyim farkli cografyalara gidemem
-
Aylık 5000 papeli cebime koysunlar. Papua Yeni Gine de il göç, Afganistan da guy, Bahreyn de SGK denetmeni olurum:)
-
@LioN kahkaha attım
-
@LioN hocam size çok gülüyorum
-
@LioN hersey 5bin papel icin zaten
-
@sinoki esinin yanında kalabiliyorsun
-
@LioN dostum enerjin ne neşen bol olsun bizimde moralimizi düzeltiyorsun
-
Arkadaşlar merhaba,
Meslek tanıtım bilgilerinden edindiğim izlenimler;bu meslek biraz askerlik veya polislik gibi, yani rotasyon olması sebebi ile söylüyorum. Benim merak ettiğim konu mesai mefhumu nasıldır? Standart devlet memurluğunda olduğu gibi sabit bir mesai saati mevcut mudur? Yoksa düzensiz midir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim. Herkese şimdiden iyi çalışmalar diliyorum, herşey gönlünüzce olsun.
-
arkadaşlar 6458 sayılı kanunda 5. kısım mülga edilmiş ancak bu kısım genel müdürlüğün iç yapısı ile alakalı bu kısımdan soru gelmemesi şaşırtıcı geldi bana?
-
@zobureis mülgaların bazısı cbk var hocam ordan bakın isterseniz
-
@adanali01 devlet memuru degil ama.ozelde yine de kalabiliyormuyum rotasyon olmuyor mu
-
@errayn çok teşekkürler hocam
-
@importante kardeşim kurumun içinde düzensiz göç birimi diye bir birim var. Burası biraz yoğun oluyor. Nedir orası şöyle diyeyim. Geçici hapishane gibi düşün. Burada nöbet sistemi olabiliyor. Nöbet dediysemde öyle asker gibi birimde kalmiyorsun. Aylık bir çetele hazırlıyorlar çalışan memura uzmana göre liste yapıyorlar. Ayda duruma göre bir iki defa nöbet gelebiliyor. Nasıl oluyor peki bu. Misal o gün nobetcisin mesai bitti akşam 5 de çıktın evine geldin gece 10 da jandarma veya polis arayıp 20 tane Afganlı veya Pakistanlı veya Suriyeli kaçak göçmen yakaladık bilginiz olsun diyor. Sonra birimden sana araç gönderiyorlar evinden alıyorlar gidiyorsun giriş işlemlerini tutanaklarını yapıyorsun onların. Sonra tekrardan evine bırakıyorlar. Ya da tam mesai bitimindesin saat 4 buçuk pat 90 tane kaçak göçmen yakaladık getiriyoruz diyorlar bu sefer biraz mesaiye kalabiliyorsun. İşler hukuk içinde yürüyor. Birleşmiş Milletler göçmen hukuku yabancılar hukuku vs göre. Bunun haricinde valiliklerin içinde çalışanlar ikametgah vs de bunlar düzensiz göçe göre daha rahatlar tabi. Meslekte rotasyon var evet. Fakat ilerde bu rotasyonunda kalkacağını düşünüyorum şahsen. Kısaca durum bu.
-
Arkadaslar 74.448 e gelirmi.aslinda basvurmayi bile dusunmuyordum ama oladabilir mi
-
@LioN teşekkürler verdiğin bilgiler için.