İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Fotoğraf yükleyemiyorum sisteme bu konuda sorun yaşayan var mı
-
@idarihakimmm ara ara sistemde sorun oluyor hocam
-
@errayn hocam 1 saattır 2 farklı bilgisayardan denedim jpg fotoğraf farklı bir format mı olmalı
-
@idarihakimmm hocam ben direk fotoğrafçıdan almıştım ama oda jpeg geçenki alımda onunla yapmıştım şimdi henüz yapmadım ama geçenki alımdada ara ara sistem gidip duruyordu
-
@errayn hocam bende geçen alımda başvurdum fotoğraf ile başvurdum o zaman sorunsuz kabul etmıstı şimdi etmıyor ... biraz bekleyip sonra tekrar deneyeceğim.
-
@idarihakimmm evet hocam pc herhangi bir resimide deneyebilirsiniz sonra silersiniz kabul ederse yeni resim çekersiniz
-
@idarihakimmm Ben de aynı sorunla karşılaştım fakat sonradan boyutunu küçültünce kabul etti.
-
@idarihakimmm Aynı sorun bende de vardı sağ olsun buradaki arkadaş sayesinde hallettim . Siz de ösym fotonuzu kesip deneyin . Öyle yapınca oldu.
-
@sena_25 hocam ÖSYM fotosunu kestim zaten ... Gine’de kabul etmiyor .... daha önce aynı foto ile olmustu birdaha kesip deneyim
-
@idarihakimmm Daha küçük kesin . Ben tam bir gün uğraştım çok sinir edici.
-
@idarihakimmm ben başvurumu henüz yapamadım ama geçenki alımda sisteme üye olup o şekilde diğer adımlara geçiyorduk . Şimdi tekrardan üye mi olmak gerekiyor yoksa son alımdaki mail ve şifremizi girerek direkt başvuruyu mu yapıyoruz ?
-
@idarihakimmm Sistemden çıkış yapın . Tekrar giriş yapıp öyle yükleyin resmi.
-
@nairu hocam kamu yönetimi ders notu varmı pekı elinizde
-
@sena_25 hocam her yolu denedim olmuyor başka fotoda denedim gene olmadı ne yapcam bilmiyorum
-
@abdulbakitr maksadım konuyu uzatmak değil,fakat yazmadan edemedim. Ne demek istediğinizi sanırım en iyi ben anlarım hocam. Çünkü dediginiz durumu birebir yaşadım kaymakamlık sınavında. 75 netim vardı, ooo kesin mulakattasin dediler,hazırlan şimdiden başla çalışmalara dediler. Forumda netler çok yüksek sinirda kalabilirim dedikçe alay noktasina varacak muamelelerle karşılaştım. Oradaki netlerin troll olduğunu söylediler ve sonunda ben de ikna oldum. Sonuçlar açıklanınca hüsran tabi ki...2 gün kendime gelemedim. Ha bu durum biraz daha farkli şu açıdan . İnsanlarjn ders çalışmaya başlaması onlara bir şey kaybettirmedigi gibi çok şey kazandırır. Ve bazen bir şeyi deneyimleyerek ogrenmek daha etkili oluyor,acı da olsa...Dilerim herkes en kısa zamanda ideallerine kavuşur. Her şeyi bırakıp ders çalışma zamani, biz burada bu tartışmaları yaparken binlerce kişi çoktan yola cikti bile ️ Herkese bu yolda başarılar dilerim...
-
@idarihakimmm Farklı fotoğrafla alakası yok sanırım . Ben en son öyle yapabildim . Sistem sıkıntılı galiba .
-
@mathilda evet hocam tekrar üye olmak gerekiyor ...
-
@newplanet kardeşim kastettiğim tam da bu işte, anlamak zor değil aslında. bnde o sınavı 1 soruyla kaybettim, barajı geçen kazandı lafının ne kadar üzdüğünü yaşayan biliyor işte. ders çalışmak tabiki güzel bişey ama sen o dersi olmayacak bir sınav için çalışırsan sonra bütün isteği gidiyor insanın ki bu bence en kötüsü. ha ders çalışırsın, başvurunu da yaparsın olursa ne ala olmazsa da zaten olmayacaktı deyip en azından üzülmezsin, moralin bozulmaz başka ilanları beklersin.
-
Arkadaşlar fotoğrafı kücültünce kabul etti sistem ... aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa ÖSYM fotosunu kabul ediyor ama kesmeniz lazım ... tavsiye veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim , çok sağolun
-
Burda benden birkaç not satın alan arkadaşlar vardı kanunlarla ilgili gerekli güncellemeleri yaptım okurlarsa bu iletiyi ulasim saglarlarsa gerekli güncellemeleri atacağım onlara da neler yapmaları gerektiği ile ilgili