İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaslar bir arkasimin puani 75 e duser mi
-
@whshw hocam bunun onceki sınavla alakası varmi konu olarak
-
Arkadaslar tasra demis sadece calisma illeri nereler acaba biliyormusunuz
-
@whshw bide sence 89 a dusermi
-
@adanali01 hocam ayni sinav olcak iste. 200 kisilik ilanda 89 la onlerden girersiniz
-
@whshw eyvallah da önceki sinavda 69.72 ile kaldım Insallh bu sınav olur
-
En azından halihazırda beklenen 45 il göç uzman yardımcısı alımı sürecini bitirselerdi. Hiç adil olmayan bir durum.
-
@Cemre33 çalışmalarınıza başlayın hocam şimdiden 86dan çok daha düşük kapatacak emin olabilirsiniz
-
@nairu sagolun hocam.
-
20 katı diyor düşük kapatır 45 kişilik kaçla kapttı idi?
-
@acan hocam içiniz rahat olsun 4000 kişi çağırılıyor sınava 80 81 lere düşer çok şükür sgk da açıklandığı için bu puanlara düşeceğini düşünüyorum
-
@ilanmılanoo 87.93 uçtu heralde yanlis hatirlamiyorsam
-
Arkadaslar il secimini kendimiz mi yapiyoruz kura seklinde mi fikriniz var mi calisma yerleri belli mi
-
@nairu Ya hocam bu kamu yönetimi ve uluslarasi hukuk icin gecen nerden çalıştın
-
Arkadaşlar sınav konuları hakkında bilgisi olan ya da daha önceden girmiş olan arkadaşlar, muhasebe sınav konuları arasında yok değil mi?
-
@djarumcherry yok hocam
-
Arkadaşlar ben son ilanda ilgöc sınavına girdim ve geçtim sınavı fakat hepinizin bildiği gibi ilgöc sınavına çalışırken ciddi bı kaynak soru eksikliği yaşadık akfon diye bı yer kanunların aynılarını çıkartıp millete gönderdi bı faydasi olmadı onun kimseye ben bunun için yaklaşık çıkması muhtemel 450 500 soruluk tüm ilgöcte sorumlu olduğumuz kanunlardan soru hazırladım örnek veriyorum sınavda yaklaşık 20 soru geldiyse kanunlardan mevzuatlardan benim hazırladığım sorulardan 14 15 tanesini çok rahat yapılabilirdi ve yaptim da eger almak isteyen arkadaşlar olursa emegimi ve ha bire yapacağım PTT ye git gel zahmetleri de düşünerek ki içinde siyaset soruları daha önceki yıllarda çıkmış ilgöc sorularını insan hakları uluslararası kuruluş sorularını da ekstra ekleyip kitap şekline getirip göndereceğim bunun için 25 TL gibi bir fiyat düşünüyorum isteyen arkadaşlar olursa mesajdan ulaşabilir örnek birkaç sayfa görseli de atabilirim eğer alan derslerine iyi çalışirsaniz ve benim hazırladığım notu 3 4 kez okursanız çok rahat yaparsınız o sınavı öyle diyeyim. Ha şimdi diyeceksiniz ki neden ücretsiz vermiyorsun diye bende sürekli kurum sınavlarına git gel yapıyorum ve ciddi maliyetlerim oluyor aileme yük olurturmak istemiyorum isteyen arkadaşlar dm den ulaşabilir eğer gönderim sorun teşkil ederse de silebilirim yasak mı değil mi bilmiyorum çünkü
-
@hukukcukişi bende merak ediyorum.Rotasyon durumu var bildigim kadariyla , sirf bu yuzden basvurmayabilirim
-
@bsknkpss bilen birileri yardimci olsa cok iyi olur en azindan sehir tercihi bizdeyse iyi
-
Arkadaşlar 45 kişilik il göç aliminda mulakata kalan bir arkadasiniz olarak rotasyon hakkinda biraz bilgi vereyim. Kabaca Türkiyeyi en az gelişmiş bölgeden en gelismis bölge olmak üzere 5 bölgeye ayriliyor. Her bölgede çeşitli sürelerede görev yapmak zorunlu tutuluyor. Tabi burada dikkat edilmesi gereken nokta kurumun ihtiyaci olan şehire göre 1.bölgeden de baslayabilirsiniz 5.bolgeden de. Ama 1. Bolgeden baslasiniz da 5.bolgeden baslasaniz da sonucta 5 bolgenin her birinde ayri ayri gorev almak zorundasiniz. Kurimun ihtiyaci olan illerin tericihide mulakat + kurum sinavi ortalamaniza gore siralanicak