İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@michaelcorleone mülakat nasip kısmet işi. İlk eleneceğim mülakat da olmayacak. Olmazsa da girenler için onlar torpilli şaibe yapıldı demem. İl göç defterini kapatırım başka sınava odaklanırım. 200 kişinin tamamı referanslı olacak diye bir kaide de yok. Gireceklerin hepsini torpilli olarak yaftaladınız. Sizden ricam hayata bakış açınızı değiştirmeniz.
-
@Lora @onuktekinfeyk Ben iki cevabı olan soruya ilişkin itirazımda şunu yazdım ".....Ancak komisyon tarafından iptal edilen “A Grubu 29 - B Grubu 31” no’lu sorunun Ek:2’de yer alan açıklamalar kapsamında iki doğru seçeneği olduğu (B ve C seçenekleri) anlaşılmaktadır. Yazılı sınavların yapılış amacının bilgiyi ölçmek, daha çok doğru yapanı/puan alanı sıralayarak sözlü sınava girmeye hak kazananları belirlemek olduğu düşünüldüğünde cevaplar arasında iki doğru seçenek bulunmasından dolayı her iki seçeneği de doğru kabul edip değerlendirmeyi buna göre yapmak yerine sorunun iptal edilmesi cevabı bilen adayları cezalandırmak olup beş cevap seçeneği içerisinde iki doğru cevap olmasına rağmen (doğru yapma ihtimali %40) yine de soruyu yanlış cevaplayan adaylar için bir avantaj sağlamakta ve bu durum gerek adaylar arasında haksız rekabete yol açmakta gerekse sınavın bilgiyi ölçme amacına aykırı olmaktadır.....". Sınavı kazanan arkadaşlar belki yapılan itirazlara kızıyorlardır ancak şunu da unutmasınlar ki mülakat listesi de yapılan itirazlar sonucu oluşan listedir. Benim itiraz etmekteki tek amacım ve beklentim bu sorudan dolayı 82 de kalanların da 83 doğruya ulaşarak şuan ki güncel mülakat listedeki hiçbir arkadaşın liste dışı kalmadan 83 doğru yapmış olan 816 kişiye 100-150 kişinin daha eklenmesi umududur.
-
@Lora 2 şık da kabul edilmeli diye itiraz ettim. Sorunun iptalinin bu iki şıktan birini işaretleyenlerin aleyhine; bu iki seçenek dışında işaretleyenlerinse lehine olduğunu yazdım.
-
@bastikler inşallah olur dışlama sorusunun 2 cevabı var ve ikisini de işaretleyenler yani doğru yapanlar cezalandırılmış oldu tarihte var mı bilmiyorum ama ikisini de işaretleyenler doğru kabul edilmeli bence vergi sorusundan da umutluyum ıs lm sorusundan bir şey çıkacağını sanmıyorum
-
@bastikler ban mülakata hak kazandım ama ilk itirazda senin yazdığın gibi Bi açıklama yazmıştım sanırım bu iki cevabı yapan çoğu kişi öyle yazmıştır niye kızalım kardeşim hak arayışınıza tabiki destek oluruz .
-
Burası çok sessiz 45 kişilik ilanin sonuçlanmasından sonra mülakat tarihi için bir duyum alan var mı?
-
@extraordinary Hocam mülakat baslıgı açıldı ya genelde oradan konuşuluyor
-
@asımus twşekkür ederim ya
-
Arkadaşlar istihdam uzman yardımcılığı mülakatını kazanıp henüz göreve başlamayanlar olarak olarak Twitter’da #İstihdamUzmanlarıTebligatBekliyor tagi üzerinden twit atarak sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Lütfen bu tage destek verin. Nitekim bizlerin göreve başlaması, sizlerin şansını da arttıracaktır. İş göç mülakatına girecek bazı rakipleriniz önünüzden çekilmiş olacak.