İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Veyys Nasıl bir ileti yazdınız özelden yazar mısınız rica etsem
-
@Müşrif, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Türkiye derecesi yapmış ve bu süreçte yıllarını vermiş biri olarak bu sınavın şaibeli bir sınav olduğuna adım gibi eminim. 84.57 puanim var mülakata kalamadim ama kalsaydım da fikrim değişmezdi. Kimse aklımızla alay etmesin. 800 kişinin mülakata kaldığı bir sınavda hele hele il göç gibi spesifik konuların olduğu bir sınavda bu rakam abesle iştigal. Bir gün öncesinde sızan bilgiler öyle ki öncesinde de sızmış. Biz bunlari ilk kez yaşamadık. 10 yıl önce soruları sizdiranlarin şuan nerede olduğunu hepimiz görüyoruz. Dilerim bugün buna sebep olanlarda aynı sona mahkum olur.Hakkiyla kazanan arkadaşlarımı da tebrik ederim.
+1
-
Geçen il göç sınavı acıklandıktan kaç gün Sonra mülakata cagırdılar arkadaslar?
-
İnsanların bu sınavı şaibeli görmeleri boşa değil. Yıllarca emeğimiz çalındı kargalar güler dendi.
Şimdi halihazırda bir vakıf düşünün bunun yurdu var. Bu yurtta KPSS A hazırlanan insanlar var. Bu yurttan iktidar partisi milletvekillerine danışmanlar ayarlanıyor. Her sınavı kimse bilmezken bunlar öğreniyor. İsim listeleri dolaşıyor ellerde. Wp gruplarında neler var neler. Hakimlik sınavı öncesi bu yurtlarda kalmış hakimler geliyor. THY uzman yardımcıları bu yurtlardan alınıyor. Devlet bankalarında alımda öncelikleri var. İsimleri listede yani. Bunlar size bir şeyler hatırlatıyordur. -
Bu sinav şaibeli mi bilmiyorum ama tasrada 96 alan adamin merkezde adı yok girmemiste olabilir bilmiyorum da sinav son derece guvensiz bi ortamda yapildi optikte falan fotoğraf bile yoktu. Baskasini bile sinava sokabilirsin boyle ortamda.
-
Aklıma binbir türlü şey geliyor . Sınavda yanlış sorular sorulması başlı başına hata. Sınav sonuçlarında oynama yapmak için bilerekmi sorular ve cevaplar yanlış düzenleniyor acaba diyorum. Sorular kontrolden geçmiyormu nasıl yanlış şıklar ve sorular sorulabilir bu bir değil iki değil ki kaçıncı defa güven kalmadı. Yapacak birşey varmı derseniz yok. Yazıklar olsun demekten başka birşey kalmıyor. Malum birilerinin girmesi isteniyor kadrolar peşkeş çekiliyor birilerinin hakkını yiyecekler acımasızlar ne diyeyim bilemiyorum . İtiraz etmek istiyorum bende . Hakkımı yiyen her kimse helal etmiyorum hiçbirşekilde ki ben bunları yapan kişilerin ne müslüman olduğuna ne öbürtarafa inandığını düşünmüyorum ço yazık çok
-
Öncelikle sonuçlar hayırlı olsun. Plansız bir ilan süreci oldu. Sanki yangından mal kaçırır gibi daha bir buçuk ay önce yaptığı sınavın mülakatı yapılmadan verilmişti ilan. Ayrıca sınav konularında ise bilgiyi ölçmekden ziyade şansın varsa salla tutarsa mülakattasın mantığı işliyor. Sınavı yapan üniversite ise bir önceki alımda da yine hatalı sorular sormuş son sınavda ise 3 tane iptal edilen soru olmuş. Özensiz olunduğu ortada. Umarım bundan sonraki sınavlar kimsenin aklında şüpheye yer bırakmadan daha kaliteli ve ciddiyetle yapılır.
-
Ysk 1 -Sgk 3 şimdi de il göç 2 soruyla kaçtı. Az mı emek veriyorum diye artık kendime kızıyorum puanımı yükseltiyorum kurum sınavlarında daha yüksek yapıyorum ama yok bi şekilde sınav anında bi şey oluyo ve saçma sapan hatalar yapıp 1-2 soruyla kaçırıyorum.
Bir de şu kurumların saçma sapan süreç yönetmeleri bunların üzerine tuz biber oluyor. Hadi ben 2 soruyla kendi hatam yüzünden elendim kabul ama 1 soruyla mülakatı kaçıran insanların suçu ne? Yarın 45 kişilik ilk alımı açıklayacaklar ve listedeki mükerrerlikler sebebiyle 82 doğrusu olan onlarca kişi mağdur olmuş olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun havlu atmayalım bir gün bizim de yüzümüz güler inşallah... -
82 dogru ile olmadi kazanan arkadaslarimi tebrik ederim.
-
@Veyys özelden banada atabilir misiniz?
-
@millionreasons neyse hocam artık yapacak birşey yok. Ne kadar tartışsak boş. İnş hayırlısı olur herkes için
-
@abdulbakitr ben bir önceki sınavda itiraz etmiştim eve mektup şeklinde optiği göndermişlerdi yani optiği gönderiyorlar
-
@Manchester mülakatı hocam. Evraklar. 6'sında son. Bir 20-25 gün sonra da mülakat tarihi belli olur. İl göç süreci kısa sürüyor
-
@babyshark ne kadar zaman aldı hocam ve değişiklik olmuşmuydu?
-
@BrettonWoods anlamadım 25 30 gün sonra mı belli oluyor yoksa evrak tesliminden sonra 25 30 gün sonrasına mı belli oluyor dostum?
-
@Manchester mülakat tarihi bir ayı buluyor hocam. Nisanın başı gibi alırlar
-
@sdtk sınav kitapçığıyla optiğimi tekrar kontrol ettim 1 soru yanlış hatırlamışım benden kaynaklıymış kafamdaki tereddüt gitti tabiki başka bir beklentim yoktu
-
@BrettonWoods dostum peki diyelim ki Nisan ya mart sonunu belirlediler bu tarihi ne zaman ilan ediyorlar?
-
Arkadaşlar gençlik bakanlığında bir tanıdık abi var uzun zamandır burda çalışıyor ve kendini iyi geliştirmiş kültürlü birisi bana dediği sınavdn sonra zor muydu kolay mıydı bende çok kolay hatta saçma bir sınav yapmışlar dedim o zaman torpil çok döner istedikleri kişileri almak isteyeceklerdir demişti.Bana mantıklı geldi.Sınavı geçtik ama şu lanet olası referans kısmı sıkıntı.
-
@botan01 istisanasız herkes de torpille girmiyor hocam