İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
............
-
Türkiye derecesi yapmış ve bu süreçte yıllarını vermiş biri olarak bu sınavın şaibeli bir sınav olduğuna adım gibi eminim. 84.57 puanim var mülakata kalamadim ama kalsaydım da fikrim değişmezdi. Kimse aklımızla alay etmesin. 800 kişinin mülakata kaldığı bir sınavda hele hele il göç gibi spesifik konuların olduğu bir sınavda bu rakam abesle iştigal. Bir gün öncesinde sızan bilgiler öyle ki öncesinde de sızmış. Biz bunlari ilk kez yaşamadık. 10 yıl önce soruları sizdiranlarin şuan nerede olduğunu hepimiz görüyoruz. Dilerim bugün buna sebep olanlarda aynı sona mahkum olur.Hakkiyla kazanan arkadaşlarımı da tebrik ederim.
-
Arkadaşlar mülakat için istenilen belgeleri illaki elle mi teslim etmemiz gerekiyor yoksa mail yolu da var mı ? Ben istanbulda oturuyorum ve bunun için mülakat öncesi yine mi gitmemiz gerekecek ? Bir de ben iktisat mezunuyum benim gibi iktisat mezunu arkadaşlar mülakat için ayrı bir başlık açsak fevkalade olmaz mı ?
-
@sermayeakimi posta da yazıyor gecikmeler kurumu ilgilendirmez yazıyor ona göre kendinizi ayarlayın
-
@sermayeakimi açıldı zaten gel bekleriz hocam
-
@Manchester şuan süreç başladı mı peki bir yazı göremediğimden soruyorumm , o halde ptt nin taahhütlü postası var 1 günde giden onla göndermek mantıklı gibi
-
@sermayeakimi göç idaresi sayfasına girdin mi orada yazıyor tam tarihini hatırlamıyorum orada tarihler istedikleri belgeler vs yazıyor dostum
-
@Manchester çok teşekkürler şimdi kontrol ediyorum
-
@güneşşş umarım en kısa zamanda ilan gelir üstad
-
Herkese iyi günler. Herkes hakkında hayırlısı olsun. Arkadaşlar bundan sonraki süreç için bizi aydınlatacak birisi varmı? ( yani kaç güne mülakat zamanı başlar ve mezuniyet belgesi yerine diploma fotokopisi alıp onun üzerine aslı gibidir yapsak kabul ediyorlar mı )
-
@ege-mahmut hocam mezuniyet belgesi de kabul ediliyorsa noter onaylı (Aslı gibidir ) diploma fotokopisi kesin kabul ediliyordur
-
@80üstamadnnmsz hocam bizimkini bir aya başlatabilirler.
-
@BrettonWoods umarım :))
-
@BrettonWoods neyi başlatırlar dostum anlamadım
-
@Müşrif katılıyorum . İtirazı olan herkes gpm@ybu.edu.tr adresine mail atabilir. Ben attım
-
45 kişilik alımda daha zor bi sınavda mülakat kalıp 200 kişilİk alımda daha kolay ve şaçma bi sınavda mülakata kalamamak . Neyse sınırda geçip mülakatta elenmek daha kötüdür.
-
@mathilda hocam ben okuldan aslı gibidir yaptırtmayı düşünüyordum noterlikten değil
-
@ege-mahmut benim de okuldan Aslı Gibidir hocam mezun olurken vermişlerdi . Ben sorun olacağını düşünmüyorum şahsen
-
@BrettonWoods Hocam iptal edilen sorularda hiçbir hata yok. Olur olmaz sorular dediğiniz kesinlikle yanlış sorulardı. Gayet de iyi oldu iptal olması.
-
@Veyys ben de attim