İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@botan01 sıralamada kaçıncısınız buna da dikkat ederlerdiye düşünüyorum ilk 50 veya 40
-
@kemankeşş mülakattan 70 altı alırsan ortalaman iyi Bile olsa elrniyorsun diye biliyorum .benim de sıralamam çok iyi ama maalesef onların iki dudağının arasında
-
Bu sınav şaibeli bir sınav oldu. En başta sınav giriş kağıtları çok amatördü. Bir başkası sınava girebilirdi. İkincisi aleni bir şekilde göze çarpan yanlış soruları hazırlarken farketmeyen komisyon olamaz, hadi bir kişinin gözünden kaçtı diğerlerinin de mi gözünden kaçtı. Tam 3 iptal soru ve bir şık değişikliğinden bahsediyoruz. Üçüncüsü sınavdan önce neredeyse nokta atışla sınavın kaçla kapandığının açıklanması. Dördüncüsü sınav listelerinin düzgün şeffaf olarak açıklanmaması, adaya özgü olması. Aklıma 2011 YGS sınavı geldi. O dönem hainler hırsızlık yaparken yine böyle bir grup üniversiteye hazırlanıyoruz. Ses çıkarsan yaftalanıyorsun, mahkemeye gitsen sonuç alamıyorsun. Yine böyle çaresizdik. Aradan 10 yıl geçti sonra aaaaa Allah bizi affetsin dediler. Olan gençliğimize oldu. Ben artık hakka hukuka inanmıyorum bu ülkede. Dini inancım bile zayıfladı bu ortamda. Nasıl olacak bilmiyorum.
-
Kpss puanı yetmemiş olabilir bende çok yüksek aldım ama göçe giremedim
-
@clash kpss puanı yetmemiş olabilir ben de çok yüksek aldım ilgocten ama göçe giremedim
-
Arkadaşlar diploma konusunda Personel Daire Başkanlığını aradım. Barkodlu E-Devlet çıktısı kabul ediliyor. Bilginize.
-
Sınavın sıkıntılı old en büyük kanıtı sınav giriş belgsnde fotoğraf yoktu.Başka birisi de rahatlıkla girebilrdi.Girmiş oldğm halk bankası servis görevlisi sınavında bile herkesin fotoğrafı vardı.Ayrıca sınava girerken hiç kimse üstümüzü aramadı.
-
@rosecity kardeşim çok sağ olasın
-
@babyshark anladım teşekkür ederim
-
Vesikalik fotografta takim elbiseli olmamiz gerek diyolar fotografci shop yaparak fotografimiza takim elbise koyabilir mi acaba
-
@70kuralliii resim istediginiz gibi olabilir illa gomlek kravat sart degil
-
Ya arkadaşlar Allah aşkına şaka gibi şeyler yazılıyor aklım almıyor. Birisi bir gün önce 84 ile kapattı dedi ve BİLEMEDİ Bİ LE ME Dİ. Tutturulmuş bu kişiye bilgi sızdırıldı diye. Allah aşkına onlarla tahmin yapıldı düne kadar birçok kişi daha aynı tahmini yapmıştır. Daha sonra sorular sızdırıldı. Neye dayanarak diyosunuz bunu. Mülakata kalan 816 kişiyi zan altına sokuyosunuz. Soruların iptaline gelince zaten herkes için iptal oldu ve herkese +puan eklendi. Deniyor ki ben doğru yaptım iptal oldu. Arkadaşım doğru olmadığı için iptal oldu zaten. Sen cevap anahtarındaki şıkkı işaretleyince doğru yapmış olmuyosun doğru yol zaten. Örneğin 2x2 kaç eder A)1 B)2 C)3 D)5 E)6 cevap şıkkı E) 6 diyor. Ben 6 yaptım niye iptal oldu diyosun gibi bişey. Ama 2x2 6 değil. Valla kafayı yiyecem ya. Tamam kazanmamak çok zor. Kötü bir şey. Anlıyorum. İtiraz edilecekse eleştiri olacaksa mantıklı şeylere olsun bari. Foto olmaması hatalı soruların fazlalığı vs gibi
-
@70kuralliii bence sen yine de takım elbise giyin öyle çektir en azından üst tarafında ceket kravat gömlek olsun bu o kadar zor olmamalı okyanusu geçip derede boğulma dostum
-
@Manchester eyvallah hocam
-
aybü yine sınıfta kaldı. cevap anahtarı yayınlıyorsun adam bakıyor 83-84 doğrum var diyor. sınav sonucunu açıklıyorsun 3 iptal, bir şık değişikliği ile doğru sayısı 82'ye iniyor ve listeye giremiyor. insanların duygularıyla oynamak bu kadar basit olmamalı. 82 ile mülakata kalamayan kişiler kurumun aymazlığı yüzünden büyük bir yıkım içine girdiler doğal olarak. 100 tane adam akıllı iptalsiz soru olsaydı ve 82 ile giremeselerdi yine üzülürlerdi ama bu yıkıma dönüşmezdi.
-
@Manchester ne alaka hocam takim elbise yerine tişörtle vesikalik cekinmis diye adam mi elerler ️ Fotoğraf degil biz yapacağız memurluğu
-
@scofieldmustafa hocam bu mantıkla mülakata da tshirtle gidin o halde. Öyle şey olur mu? Resmi bir kuruma evrak gönderiyorsunuz. Bı gömlek ve kravat ya da ceket ayarlamak zor olmasa gerek.
-
saçma mı bilmiyorum ama ilk defa böyle bir mülakata gireceğim için soruyorum fotoğrafta sakallı olmak sorun olur mu bileniniz var mı ?
-
@scofieldmustafa ben adam elerler demedim ki okyanusu geçmişsin derede boğulma derken bu kıyafet işini sıkıntı yapıyordu arkadaş hatta üzerinde fotoşop olan foto vermeyi düşünüyordu bu sıkıntı yaratırdı işte bunu yapacağına git 5 dk giyin fotonu ver dedim küçük şeyler için ne uğraşıyorsun dedim istersen atletle vesikalık ver banane
-
@ie19 2×2 diye soru sorup cevap şıkkına 4 koymuyosa soru hazırlayanlar ve ayrıca o soru adedi mülakata kalınacak doğru sayısını etkiliyorsa kusura bakma arkadaşım suç burda e 6 diye işaretleyende değil becerip 100 soru yazamayandadır