İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar 81,79 a kadar düşme şansı var mı? Puanım 2018 puanı gelir mi gelmez diye düşünüyorum özel sektörde çalışıyorum zaten gelmicekse kendimi yorduğumla kalıcam sabah iş akşam ders
-
@xxx bence calisin. Taban 80 olur benim tahminim bir ihtimal 78 bandi olabilir ama cokta sanmiyorum. Sinava az kaldi anca bitirirsiniz konulari
-
@plansız bu kanunların güncel hallerine nerden ulaşacağız hocam??
-
@İbbfli19 mevzuat gov tr
-
@IS-LM mevzuat gov tr de artınca çıkmıyor hocam arama kısımlarına ne yazmak gerekiyor
-
@İbbfli19 Kanunlar kısmına girip ilgili Kanunun numarasını yazarsanız çıkar dostum.
-
Geçmiş yıllara ait il göç soruları elinde olan var mı
-
Arkadaşlar ben kpss sonucunu ve diplomayı resim olarak yükledim. Kimse yükleyememiş sorun olur mu acaba?
-
@highlighter555 İstedikleri belgeleri pdf olarak yükledim. Sistem sorunsuz kabul etti.
-
Bir de foruma 30 Kasım 2019 sorularını atmışlar sağolsunlar. Alan soruları bu zorlukta mı gelir, naçizane beğendim soruları
-
Sadec 6458 sayılı kanunda mi değişiklik oldu?
-
@onuktekin "Bu nedenle onaylı diploma veya geçici mezuniyet belgenizi doğru formatta (jpeg, jpg, png, pdf) biçiminde yüklemelisiniz." şimdi sitede bunu buldum hocam. İnşallah iki türlü de kabul edilmiştir..
-
Arkadaşlar başvuru işlemini tamamladım ama en son bu belgeyi bilgisayarıma indir dedikten sonra oluşması gereken belge yani foto ve bilgilerimizin olduğu gözükmüyor kaydettim fakat mail atıcam atamıyorum bu yüzden sayfada kodlar filan var. Yardımcı olabilirseniz
-
@extraordinary bende öyle yaptım inşallah kabul olur
-
@bisorbakalım, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar başvuru işlemini tamamladım ama en son bu belgeyi bilgisayarıma indir dedikten sonra oluşması gereken belge yani foto ve bilgilerimizin olduğu gözükmüyor kaydettim fakat mail atıcam atamıyorum bu yüzden sayfada kodlar filan var. Yardımcı olabilirseniz
Gerek kalmadı sorunu çözdüm ama mesaj silinemiyor -
arkadaşlar kanunun adını yazıp mevzuat diye yazarsanız, google da önünüze çıkan direk pdf li kanun en güncel ve yeni kanundur
-
@hakan_lamekan hocam ben ilk indirdiğimde destekleyen program yoktu bilgisayarda ondan açmadı. Bu şekilde gönderince mailde de açılmıyor. Telefonda indirdiğimde açıldı pdf formatı zaten dosyanın. Sonra başka birisine mail atarak denedim açıldı dosya. O şekilde tekrar kuruma mail attım. Kurumu aradım atmadan önce tabiki tekrar atın bir sakınca olmaz dediler.
-
arkadaşlar idare hukukunda idari yargılama usülü hukuku dahil mi ?
-
@SonerY yok
-
Yıl oldu 2020 hala guy yok şaka gibi