Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Willsmithh acitasyon değil de başlıkta çok karamsar bi hava hakim. 45 kişilik ilan 89 ile kapatmış 20 kişi 90 91 i zorlar gibi duruyor denilmiş bi kac yerde.
-
45 kişilik alımda 400. kişinin puanı 90,14 . Açıklanan sınavlarla beraber bazılarının başvurmayacağını düşünürsek 89.7 ye kadar düşme ihtimali var
-
@paradokskralı hocam puan yoğunluğu 88 90 arası yanlış anlamayın kesinlikle ama bazen yüksek yani gelme ihtimali yükse olan bi puana sorunca haliyle 88 89 olanlar daha umitsizlwsiyor ve haliyle kahroluyor
-
@Willsmithh yani hocam ortalığı kızıştırmak değil amacım . Keşke daha çok alım olsa hepimiz girsek bir yerlere. Ki kendi kanaatim sinava 100 puan ile girenle 80 puan ile giren arasında hiç bir fark yok. Ama artık herkes her sınava başvuruyor inanın puanınız kaç olursa olsun insanın aklında hep bi şüphe kalıyor. Bu süreçte hangisi daha zor deseler emek mi sabır mı sanırım sabır derim. Allah hepimizin yüzüne baksın.
-
@paradokskralı aynen hocam haklısınız bence 89... 90 ... kusur ile kapar kendi şahsi tahminim
-
Tahminim 90.4 bakalım
-
Dguy 220 kişilik asil listeyi indirdim gibten. 10 Ocakta merkez göç listesi belli olunca bakıcam kaç dguy göçe başvurmuş.Bu ne vizyonsuzluk ben anlamadım.Eğitim zormuş yok bilmem ne ..bazısı da ben ankarada nasıl yaşıcam diyerek mülakatı geçince mızmızlanıyordu..adamın daha dguyun ankarada çalıştığından haberi yok bu kafada insanlar bu kadroları kapar adamını şalgamını bularak ,bu forumda aklı başındaki insanlar uğraşır durur işte ,yazık. Merkezden merkeze nasıl muavafakat alıcam diye düşünmüyor bile..
-
Puanı olan başvurur. Emek vermiş belirli bir noktaya gelmişse istediği kuruma girer.
-
@Aslan-Reyiz işte hocam şekil 1a iibf ye iyilik yaramaz.bu insanların ne olduğu belli
-
@Aslan-Reyiz ne kadar doğru bir tespit yapılabilirse onu yapmışsın Aslan kardeşim ...
-
@lost_mugger bizde başvururuz sorun o değil henüz anlayamamışsın
-
@lost_mugger bu şey değil mi ya mm terkip hatası ? Benim için iyi olan şey aslında toplum için değil
-
Aynı veya daha düşük seviyedeki ilanlara başvurmak birazda işsizlik ile alakalı. A grubu ilanlar yayınlandığında atanmış olduğum özlük haklarıyla aynı olan ilanların detayına bile bakmıyorum hatta özlük hakkı daha iyi olanlara başvuruya bile üşenmeye başladım millet nelerle uğraşıyor.
Tabi kimseye ilanlara başvurma veya sen başvurdun hakkımı yiyorsun demiyorum ancak her gelen ilana başvurmak çok özel bir sebep olmadığı müddetçe açgözlülük gibi oluyor. Bırakın herkes bir sınav görsün 85-90 aralığında olup ilan yüzü görmeyen insanlar var ve bu puanlarda hiç düşük değil.
-
Arkadaşlar merhaba. Geçen il göç sınavında muhtelif yirmi soruluk kısımda hangi ders ağırlıktaydı? Aklımda siyaset bilimi, insan hakları kaldı benim hatırlayan varsa yazabilir mi?
-
@kalendermeşreb Siyasi Tarih , Uluslararası Örgütler , Uluslararası İlişkiler Teorileri , Yönetim Bilimi
-
@NeverLetGo teşekkkür ederim
-
Daha önceki 45 kişilik alimin hepsi merkez göç muydu
-
@manisalipinar tamamı taşraydı
-
Listenin kacla kapatacağı kadar dguy olup başvuran sayısını merak ediyorum .Neyse cumaya bişey kalmadı
-
@aroma dguy son 50 sine ben bakarım kalana bakan olursa paylaşalım :))