Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@RootofAllEvil bence bu ağlayan dguy lar kolaylıkla kazananlar yoksa 88 90 alan adama o eğitimler zor gelmez .
onları anlatan iyi bir söz var .Ölüler de sanır ki diriler her gün helva yiyor . -
Bizim gibi gözü doyacak olan değil de doymayan atanıyor ya işte en çok buna kahroluyorum.
-
@RootofAllEvil admin reisler olmasa bişey derdim onlarada içime attım yine patlamazsak iyi atanana kadar
-
@RootofAllEvil ahhh keske kaymakam olsa hocam siz hala öyle bir kamunun kaldıgına inanıyor musunuz ne teamülü. Teamülün yerini torpilin alası alalı cok oldu
-
Dguy'lar için yazdıklarınızı gördüm ve puanım iyi olmasına rağmen kasımda sınırda kalıp 0.1-0.2 puanlarla kaçıranları gördükçe bu duyumlar korkutuyor.
Merkez Göç sayfasında daha önce de belirtmiştim. Bu insanlar; asla doymayan, asla hiçbir şeyle yetinmeyen sadece hırsla hareket eden, hayatı yalnız iş ve kariyerden ibaret görenler. Oysa aynı yollardan onlarda geçtiler. Ve çok çabuk unuttular. Çünkü birazda vicdanlarına kalıyor mesele, rahat ediyor olmalılar.
Tüm bunları onlar düşünmüyor olabilirler. Bizler kazanıp yerleştigimizde onlar gibi yapmayalım, bu zorlukları unutmayalım ve başkalarına engel teşkil etmeyelim. Düşünceli ve vicdanlı tavrımızı koruyalım. Bunları gördükçe, duydukça kendime "nerede ve nasıl olursan ol insanlığını koru" diyorum.
Belki haddim değil ama hırs gerçekten insanın gözünü kör ediyor. Şu süreçte hepimiz görüyoruz. Azimli olmak, çabalamak başka bir şey.
Gerçekten işinde problemi olan biridir saygı duyarım dguy bile olsa. Olsun olsun 3-4 kişi olsun. Ama çoğunluk yapıyorsa çok kötü bir durum artık kelime bulamıyorum.
( En iyisi böylelerinden uzak durmak ve iletişimde olmamak. Yoksa hayatı çekilmez kılıyorlar. )Siyasal'da bir Hocamız şöyle derdi; "Mesele iyi bir mevkiye ulaşmanızda değil, iyi bir insan olmanızdadır. Önemli olan iyi ve toplum yararına neler yapabildiğinizdir." .
Şimdilerde kendisine oldukça hak verir oldum. Ne doğru ne güzel söylemiş. -
@Marsiyal hocam o tip gözü doymayan, açgözlü insanlardan o kadar sinir oluyorum ki. en az 2 sene kpss kasmış, puanını yükseltmiş. ben 2019'da ilk defa girdim ve 89 puanla başvurdum. bu açgözlüler yüzünden çok büyük olasılıkla gelmeyecek bana.
-
@asimetri hocam ben bu mantığı anlamıyorum cidden. guy değilsin, guy olsa anlarım; ancak dguy olmuşsun. açılan kadro teftiş kurulu kadrosu da değil, bu neyin açgözlülüğüdür? 89 puanla başvurdum, bunlar yüksek ihtimalle bana gelmeyecek.
-
@ahmetozcelik35 benimde aynı banada gelmiycek sanırım
-
@rassal hocam aynı düzeydekilerin muvakafakatini bakanlar onaylamıyor bunu bilerek başvuruyorlar. Belki olur diye. Yükselmek istiyorsa sayıştaya girsin idari hakimliğe girsin teftişlere girsin. Merkezden merkeze geçmek nedir
-
Vallahi kpss den devletin herhangi bir kadrosuna atanayım hakimlik Kaymakamlık Sayıştay gibi alımlar dışında kpss puanı isteyen kadroları işgal etmeye çalışmam bu puanların neden düşmediği belli, bu tarz aç gözlü insanlar oldukça düşmez de önüne gelen her ilana başvuruyor yazık günah.
-
@Marsiyal @ahmetozcelik35 @asimetri Arkadaşlar şimdiden gelmemiş gibi modunuzu düşürmeyin, eğer listeye girerseniz bu motivasyon eksikliğiyle kaybettiğiniz çalışma vakti dolayısıyla o dguylar sizi zaten elemiş olacak. Yakın zamanda liste açıklanacak, gelecek gibi çalışmaya devam etmekte fayda var, özellikle 89'a gelmeyeceğine dair elimizde bir bilgi, haber mi var. Hayır, o halde çalışmaya devam, burası gelmezse il göçe başvuranlar için söylüyorum; orası gelecek, çalışmalarınız da boşa gitmeyecek. Bu süreçte öncelikle şunu unutmamak gerekir; her zaman canınızı sıkacak haberler, gelişmeler olacak, bunlar karşısında moralinizi diri tutarak varolabilirsiniz.
-
Dguycu mülakatta...
Komisyon: Evladım sen neden geldin?
Dguycu: Efeem küçükken göç eden leylekleri izlerdim ve büyüyünce göç uzmani olacağım derdim.
Komisyon: Yavrum kurum 2013 te kuruldu ama.
Dguycu: Efeem nekadar öngörü sahibi olduğumu buradan anlayabilirsiniz ehehehe.
Komisyon: Derhal terket burayı kardeşim şlaakkss... -
@LioN Hocam SGK’ya bile asil atanan Dguy’lar mevcut. Merak etmeyin mülakatta gayet güzel ağırlanırlar.
-
Arkadaşım tamam kadro açgözlülüğü yapanlar var ama genelleme yapmayı kesin artık. Ben İstanbul'da yaşayan birisi olarak Ankara'da temelli yaşamaya niyetim yok. Bir yere atanirsam da İstanbul'daki zaten 3 5 tane yerin sinavlarini kovalamak hakkımdır. Herkesin kendine göre bir sebebi var. Tartışmayın boşuna. İstanbul'a atanip Ankara'daki kadrolara atanmak isteyen de vardir. Bu tarz küçük şeylere takılmayın.
-
@felix-felicis sgk ye geçmelerindeki mantığı bir türlü çözebilmiş değilim. İnsan bunu kendine niye yapar? Ulan zıpzıp merkezde uzman yardımcısı olmuşsun 6000 TL maaşla işe başlamışsın ee hangi ile tayin olacağın belli olmayan taşra kadrosunda 5000 TL ye yakın maaşla işe başlayacaksın. Ha onlar yolunu bulup kendilerini Ankara'ya, kendi memleketleri veyahut diledikleri şehre tayinlerini aldırırlar. Aklım almıyor ya valla aklım almıyor mülakatlarda torpil-referans belasına bir nebze alıştık ama paragrafta yazdığım durum içinden çıkılacak gibi değil!
-
P 16 91.44 puan sıralam 161. Baş vuruyu yaptık ama okuduklarıma göre gelmesi zor.
-
@paradokskralı sana gelir
-
@eomer vallahi doğru ama ne yapabilirsin ki herkes kendi nasibini kısmetini yaşar
-
@paradokskralı hocam ne yaptın acıtasyona gerek yok
-
@rassal insallah sevgilim kardeşim