Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Mavi Kart-Turkuaz Kart
https://forum.tercihiniyap.net/topic/6117/i̇l-göç-uzman-yardımcılığı-alım-i̇lanı-2020/953 -
@Aslan-Reyiz Hocam icindeki göç mevzuat soruları yeni guncellenen mevzuata göre mi ?
-
Çok sayıda dguy arkadaş merkez göçe başvurmuş. Sorun şu aynı düzeydekilerin muvafakatnamesini kurumların vermediğini bile bile. Teftiş olsa gam yemeyeceğim. Bu zorlu süreçte bir de bunları duyunca moral kalmıyor. Neden bu hırsınız. 2 yıla yakın atanma süreciniz sürdü. İşsizliği en iyi anlayanın sizlerin olması gerekirken ne diyeyim bilmiyorum.
-
@BrettonWoods merkezi hic dguydan dahamı iyi
-
@adanali01 göc
-
@BrettonWoods vizyonsuz rezil herifler. Merkez uzmansın zaten birde iyi bir merkez uzman git hakimliğe sayıştaya merkez bankasına falan kas bari yetmiyorsa nasıl bi vizyon nasıl bi kafa nasıl bi dünya ben anlam veremiyorum ya taşra uzman merkeze başvursun il göç guya sgk ya başvursun hepsini anlarımda bu bildiğin ya art niyettir ya ağır vizyonsuzluktur.
-
@BrettonWoods sen niye milletin moralini bozuyorsun.muhtemelen başvurmuşlardır çünkü maliyede yükselmek kolay değil milyon tane adam var.
-
88.73 e gelme şansı var mıdır ?
-
@frhtgr kardeşim 91 altı zor belki biraz daha altına sarkabilir.
-
@Marsiyal bazı insanlarda akut karakter yetmezliği hastalığı var. Merkez kadrodan başka bir aynı düzeyde merkez kadroya geçiş yapmaya çalışanlarda çok sık rastlanıyor bu hastalığa
-
@RootofAllEvil tek kendileri var çünkü tek kendileri başarılı ve olmaları gerek ama aslında olan rahat edememiştir oda azcık iş çok gelmiştir ve kesinlikle adamı vardır bak vardır demiyorum kesinlikle diyorum hoop ordan buraya geçer sonra baktı elin suriyelisi ile mi uğraşacam der yarında hoop başka merkeziye geçer neden çünkü dayanak sağlamdır bu taş üzerine 30 katlı apartman yapmak gibidir ister 10 kat yapsın ister 30 her türlü sağlam olacaktır kalan 29 katını neden kullanmasın değil mi ? Yazıklar olsun
-
2019 Aralık ayı bülteni
https://dosya.co/ysnk0cw9nev2/2019_Yılı_Aralık_Ayı_Veri_Bülteni___.pdf.html
-
@BrettonWoods dguy her zaman merkez göçten iyidir çünkü sabit kadrodur oraya gittim buraya gittim derdin yoktur .merkez göç yeri gelir sınıra bile gider .dguy da ilerleme olmayacak demek çok saçma çünkü dışardan hiç daha önce bu kadar yüklü alım olmadı .ayrıca merkez göç olunca da sizi içişleri bakanlığına daire başkanı olarak atamayacaklar .
ilk defa sınava girersin hem dguy hem merkez göçü kazanırsın merkez göçü tercih edersin anlarım ama dguy olp atanıp merkez göçe başvurmak saçma .
ayrıca dguy 2017 puanıyla aldı demekki bu arkadaşlar taa o zamandan beri ders çalışıyor .iyi hırs valla . -
@voice ayrıca daire baskanlıgı da öyle hayal edilen liayakt sistemiyle olmuyor göç de nereye yükselebilirsin ki ayrıca hiç oturmuş bir kurum değil çok fazla yeni. Cezbedeci yanları var ama huzur için uzak durulması gereken yerlerden biri bence. Çok kaotik bir ortamı var. Hırslı kaprisli kendini begenmiş fakat bir o kadar da niteliksiz insanlarla dolu bir yer. Çok da özenmemek lazım. Ya da büyük beklentilere girmemek. Çünkü sonrası hayal kırıklığı hem de çok büyük
-
Arkadaş bu dguy'cularda neymiş. Geçen ki SGK ya da başvurmuşlardi. Ne yapiyorlar dguy olunca bunları kurumda zincire vurup ekmek mi vermiyorlar. İlgoce de el atmişlarsa işte o zaman yandı gülüm keten helva:)
-
Dguydan göçe başvurmak büyük saçmalık.Hatta vergi müfettişliğine başvurmak bile saçmalıktır.Ulan sizin amacını nedir?Merak etmeyin herkes aynı kazanıyor kamuda.Cok kazanmak istiyorsanız gidin Eczacılık Tıp okuyun.Hatta mühendislik okuyun.Ama bu ezber sistemiyle siz ancak Kpssden 90 alırsınız.Yazık ya
-
@LioN böhühüğüü öyle demeyin hocam dguycuları eğitimlerde çok zorluyorlarmış!! ühühühüğüü
-
@sbf13 içişlerinin bağlı ve ilgili kuruluşlarında bırakın daire başkanlığını şube müdürlüklerine bile kaymakam kökenliler atanırken merkez göç uzmanlarının daire başkanı olabilmesinin teamüller değişmedikçe imkanı yok. İçişleri bakanlığı katı teamülleri olan bir bakanlık ve her zaman kaymakam kökenliler önde gelir.
-
Valla ben bir mulakati kazansam en azindan uzuuuunca bir sure uzak dururdum bu yaristan cunku ciddi anlamda cok cetin bir eleme sistemiyle bir yerleri kazanmaya calisiyoruz. Mental olarakta insan cok yoruluyor ama bazi meslek sahibi arkadaslarin denk olan hemen hemen her yere basvurmasi azimleri acisinsan takdire şayan. Demek ki hic yorulmuyorlar
-
@LioN zincire vurmak güzeldi