Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Aslan-Reyiz
Çok teşekkür ederiz.Emeğinize sağlık. -
Arkadaslar maliyede sadece maliye politikasi ve maliye teorisi mi var
-
@hukukcukişi vergi ve tvs dısinda bütün maliyeden sorumluyuz?
-
@zenginmemur evet hocam
-
@Aslan-Reyiz yine harikalar yaratıyorsunuz. Çok teşekkürler
-
@zenginmemur tesekkurler hocam
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler, emeğinize sağlık.
-
Arkadaşlar aranızda merkez göç uzmanı varsa cevaplayabilir mi mesleğe girdikten sonra ne seviyede ingilizcemiz olmalı yani yds den 70 i almak yetiyor mu yoksa iyi derecede ingilizceye hakim olmamız mı bekleniyor (yazma konuşma vs)
-
Ya ilgoce basvurdum merkez goce basvuru yapamiyorum.sistemde e ppsta adresi yok diyor..otomatik doldurmadan elle sifre girdim gene yok ne bicim sistem bu allah aşkına..nasil duzelicek basvurununda son günü
-
@sinoki tekrar kayit ol diceksin merkez göc icin
-
Yeni Göç Mevzuatı (4875/5490/2644/5580)
https://www.dosya.tc/server25/0ofxo4/Yeni_Goc_Mevzuati.pdf.html
-
@Aslan-Reyiz hocam bunlardan da mı sorumluyuz ya ... tam çıkardım hepsini başlamıştım çalışmaya
-
@wollstonecraft aynen hocam soru gelmiş
-
@Aslan-Reyiz sağolasınız hocam
-
@Aslan-Reyiz dostum paylaşım için teşekkürler yalnız bu kanunlardan da soru gelecekse yok ebesinin dini nikahı diyecem. Bana kalırsa 6458 sayılı kanun, pasaport kanunu, 4 sayılı cb kararnamesindeki göç idaresi genel müdürlüğüne ilişkin hükümler ve bir de vatandaşlık kanununa çalışsak yeterli olacağı düşüncesindeyim.
-
Listenin sonundaki arkadaş inşallah sınavın hakkını verirsin yani sınava paranı yatırır ve girersin
Başvurmadığıma değer
-
@Aslan-Reyiz arkadaşlar, 4t yayınevi il göç sınavıyla ilgili yeni bir kitap çıkarmış bir göz atın isterseniz. Aslan R. senin kitapla ilgili bir bilgin var mı alsak mı bu kadar not üzerine ? 10 deneme varmış o cezbedici geliyor
-
@Aslan-Reyiz aslan reyisin paylaştığı not benim arkadaşlar indirip çalışırsanız boşuna kıtap almanıza gerek kalmaz
-
@primocarnera sana da tesekkür ederim notlar için
-
@primocarnera Allah razı olsun hocam emeğine sağlık