Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Listedeyiz çok şükür. inşallah sınava başvurmayacaklar ya da halihazırda bir işi olanlar başvurmamıştır bunlar yüzünden 90 altı ilan göremez olduk
-
Whatsap grubu var mi arkadaşlar varsa mesajla link atar misiniz
-
Arkadaşlar böyle bir hata çok büyük bir problem. Hem üniversiteye hem Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne mail atmanızı tavsiye ederim. Şu an telefonla ulaşamazsınız ama mail her halükarda görülür. Bunun yanında yarın ilk iş arayıp bildirmek lazım.
-
88 le giremedim saglik olsun beklemiyordum zaten 90 in altina dusecegini. Gireceklere basarilar guzel kadro
-
Listeler kaldırıldı arkadaşlar sanırım muhtemelen düzeltme yapacaklar bende 90.74 ile liste disindaydim
-
Listeler siteden kaldırılmış arkadaşlar. Düzeltilip yeniden yayınlanır en kısa zamanda
-
@Aslan-Reyiz eyvallah reyiz
-
Nasıl bir hata var acaba bilgisi olan varmı
-
@guymağduru 85.057 tarzı bir puanı 85.57 şeklinde yazmışlar, listeler değişir.
-
@newworldorder ne kadar puanlar oynar acaba ?
-
-
@Aslan-Reyiz olumlu gelişme en azından özür dilemekte erdemlik
-
90ın altına inebilir son durum itibariyle
-
@şanlıefsane, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
90ın altına inebilir son durum itibariyle
Mümkün değil 3-5 kişi en fazla oynama olur. Birde kendi içinde yer değiştirebilir en fazla
-
@blackbird vallahi hocam kimleri ne kadar yuvarladığına bağlı kurumun ,0 şeklinde olup da kac kişiyi yuvarladı bilmiyorum sınırda olan arkdslar için bir umut diyelim.
-
Son 21 kişi 90puanda liste dışında kalma ihtimali olan o son 21 kişi onlarında hepsi yanlış yazıldığını düşünmüyorum 5.10 kişi oynayacak sanırım liste 90in altına düşmez 90.74 ile liste dışındayım bı ihtimal gelir belki diye dusunuyorum
-
@whshw taşra için başvurmadınız mı ?
-
@tg69, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
90.7 ile kapatır diyorum.
-
@nairu Virgülden sonraki son rakam 0 olan puanlar hata olabilecek puanlar saydım sadece 3 adet puan var yani üçü de hatalı desek bunların yerine 3 kişi ilave olacak
Ben de 90.69 ile liste dışı kaldım -
@ozge91 basvurdum hocam