Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Baelish estağfirullah kardeşim nolacak sanki
-
Merkez kacla kapatmıştı arkadaşlar?
-
Listeyi paylaşabilirmisiniz? Uykuda yakaladılar beni
-
@rassal hocam 90.8 ile kapadı ama hata varmış yarın 5 de tekrar ilan edilecek
-
@Willsmithh başvurabildim mi onu merak ediyordum açıkcası.
-
toplam 4 kişi var dostlar dguy olup listede olan
-
@rassal, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
il göç te 400. kişi 90,17 .aynı gün sınavı yapılan dhmi ye başvuran 115. aday da 90,16 puanlı.düz mantıklı 90,16 nın üzerinde olan kişi sayısı 515.birde benim gibi dhmi ye puanı yetmeyip 94 ile göç e başvuracaklar var bunlar da sınav kazanıp başvurmayacakları dengelese 91 civarı kapatmaması muzice olur.
Belki çok küfür yedik ama
-
@guymağduru bir da bu çıktı şimdi. Insanların ne gibi sebepleri olduğunu bilmeden önyargılı yaklaşmak. Kişinin çalışacağı veya bulunmak istediği konumu siz mi belirliyorsunuz. Puanı varsa dilediği konum da ve dilediği şehir de çalışmak en doğal hakkı.
-
@lost_mugger tüm mesele başvurup sınava girmemesi. Yoksa tabi ki dilediğine başvurma özgürlüğüne sahip. Ama sınava girmemesi öyle böyle bir vebal değil, Allah ıslah etsin.
-
Başımıza ne geldiyse şu her şeye olan gereksiz hoşgörünüz yüzünden geldi. 400 kişinin katılacağı sınavın hakkı 91 ile kapatmak değil 88-88.5 puanla kapatmaktı. "Puanı yok mu istediği yere başvurur merkezde çalışsa bile(!)" bu anlayış bizi yozlaştırıyor.
-
@lost_mugger Allah aşkına ne sebebi olacak merkezde çalışanın başka bir merkez kadroya geçmesinde? Aa pardon mevcut kurumundaki eğitimler zor ve yıpratıcı oluyordu onlar için değil mi unutmuşum. Bir de mobbing mi diyorlardı işte ondan vardı hee tamam tamam
-
@errayn durum daha vahim o zaman
-
@RootofAllEvil yok hocam tek sorunları Ankara yenimahalleden sıkılmışlar Çankayada daha güzelmiş öğle arasında daha elit ortamlarda takılıyorlarmış
-
@lost_mugger şehir aynı Ankara ikiside
-
O kişiler mülakatı geçemezler.
-
@lost_mugger Allah aşkına ne gibi sebebi olabilir daha yeni merkezi kadroya atanmış daha eğitimini bile tamamlamamış çiçeği burnunda memur arkadaslarimizin da gidip aynı ek göstergeye sahip farklı bir kuruma başvuruda bulunuyor?
-
@zenginmemur göç te Yenimahalle de hatta oecd ye 500m falan.
-
@lost_mugger başvurup para yatırmazlarsa o zaman ne olacak kardeş 4 ününde ismi var keşke o para yatıranlar açıklansada görsek bakalım olacaklar mı sınavda
-
@voice ben saldım ya Allah ıslah etsin isim soyisim benzerliği değilse eğer yazık
-
PDF leri toplu şekilde tekrar paylaşayım
İl/Merkez Göç Tüm Mevzuat ve 1000 Çalışma Soruları
https://dosya.co/nijx566mwi3h/İL_GÖÇ_MEVZUATI_KANUNLAR_VE_SORULAR_2020.pdf.html
İl/Merkez Göç Kamu ve Uluslar Konu-Soru
https://dosya.co/9583fyqhxjsb/İl_göç_Kamu_ve_Uluslararası_konu_soru.pdf.html