Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@errayn SGK kazanan bile var
-
Bu iş cidden çok garip bir hal almaya başladı . 90.8le kapatmak nedir
-
merkez göç taban puanı 0,00199 puan düştü
-
Daha sınava girmeden elendik ya dün var olup bugün olmamak işlem hatası olsa dahi üzdü
-
@kalendermeşreb hocam SGK kazanıp burayı yazan olursa kimse giremez. Allah islah etsin
-
@Nasippp Aç gözlülük dostum yedekte değilse eğer
-
@Nasippp yalnız bu merkez uzmanlık. SGK tasra malum:)
-
@Aslan-Reyiz daha önceki soruların pdfi mi?
-
@Aslan-Reyiz reyiz geçen attığın kamu ulusu çıkarmıştım buna gerek var mı dersin yeter mi o kamuları aynı ama uluslar notu farklı da ne yapayım
-
@Nasippp merkezde varsa olabilir ama taşra için dedim ben
-
@Nasippp hocam normal ve haklı çünkü merkez göç çalışma yeri ve sosyal hakları daha iyi. ama dguy olup hala başvuranı anlamıyorum.
-
@errayn adam asil kazanmış neyse Allah büyük
-
@Nasippp hocam asil kazanan eğer merkeze başvurmuşsa hakkıdır ama taşraysa ayıp etmiştir
-
Hayırlı olsun yeniden arkadaşlar, test, mülakat derken zorlu bir süreç başlıyor. Birbirinize destek olarak, güzel ve verimli bir hazırlık dönemi geçirmenizi diliyorum. Kolay gelsin herkese
-
Kurumun ciddiyetsizligi nedeniyle bugün de liste dışı kalanlara cidden üzüldüm bu kadar rahatsiniz bizlere de hiç rahat vermediniz bunu da unutmayalım unutmayiz
-
-
Listede DHMİ ve hatta VGM müfettişliğini kazanan arkadaşlar var. Kil payı giremeyen arkadaşlar adına gerçekten üzüldüm. ( ki be de kıl payı girmişim)
Giren arkadaşlarımıza şimdiden başarılar.
Daha adil bir sistem dileği ile... -
@paradokskralı dhmi müfettişliğini kazanıp merkez göçe başvurmak mı? Tanrım, bu ne gerizekalıca bir davranış. Eminim o kişiler parayı yatırmayacaklar %milyon eminim
-
@paradokskralı hocam bildiğim kadarıyla vakıfların mülakatı halen yapılmadı dolayısıyla başvurmaları normaldir. Dhminin acıklandıgı tarih ile merkez göçün basvuruların başladıgı tarihe bakmak lazım. Cnkü dhminin basvurması pek mantıklı gelmedi nedense.
-
@newworldorder hocam yanlış anlaşılmasın kimsenin kimseye nereye ne zaman neden başvuru yaptığını sorgulama hakkı yok bence. Elbette başvurulabilir. Kast etmek istediğim şeyi biraz daha açık ifade edeyim musadenizle.
Genelde sınav ilanlarında ilk 50 60 kişi neredeyse hiç değişmiyor. Dolasıyla bu insanların bir tercih yapması gerekiyor ve o an kendileri için en doğru olanı seçmeye çalışıyorlar. Ki bu onların en doğal hakkı. Bu durum da puanların çok düşmemesini ve kurumun seçim yapması için kısıtlı bir listeden seçim yapmaya zorlanıyor. Bence bu hem kurum hem de adaylar için olumsuz bir durum. Seçim sürecinin daha sağlıklı yönetilmesi için altarnatif yöntemler geliştirmeli. Mesela (bu sadece kendi düşüncem) mulakatlar önce yapılmalı sonra diğer aşamalara geçilmeli. Bu şekilde puanı sırf puanı yüksek diye kurumun vizyonu ile uyumsuz adaylar saf dışı kalmış olur.