Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Burda sıra yapabiliriz geçen il göçe iyi fikir vermisti
-
84 benden
-
@Chapus bu gidişle 85 sen aşağı kapatmaz herkes 85-90 yapmış
-
@mel819111 Hocam Merkez Göç o kadar yüksek olmaz tahmini. Fakat 80 üzeri olabilir. 85 ile kapatırsa kaderin cilvesi olur benim için
-
B kitapçığında 19 .soru yabancıların iznine dair yanlış olmalı. Bir de 25. Ve 43. Soruda da yanlışlık var diye düşünüyorum. 43. Soruda kamu harcamalarının artışı nedeni olarak talep enflasyonunu sorup cevabı enf artışı olarak düşünüp görünüşte artık demiş cevaba. 25.Soruda da hata var.
-
-
81 doğrum var. Sınav 83-84 gibi kapatacak anlaşılan.
-
@marshallgil yine benimle alakalı soru mu geldi
-
Benimde 80
-
@aroma B grubu 25. Sorunun cevabının c şıkkı olması gerektiğini düşünüyorum. AFC(ortalama sabit maliyet) sürekli azalan grafik çiziyor.
-
Arkadaşlar hatalı gördüğünüz soruya itiraz edin. Değerlendirilir dikkate alınır.
Ekli dekont belgesi bulunan itiraz dilekçeleri, T.C. İçişleri Bakanlığı Genel Müdürlüğüne 14 Şubat 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir. İtiraz ettikleri her 5 soru için adayların 25 TL yatırması gerekmektedir
-
Benim de 84 . Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz 83-84le kapatmaz değil mi kendimi mülakata hazırlamamam lazım o zaman sanırım
-
@hansmorgenthau evet ben de bu şekilde düşünüyorum
-
77 doğrum var. Şahsen 76-78 bandında kapatacağını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.
-
Hocam Bi liste mi yapsak herkes eklese
-
@hansmorgenthau afc nin sürekli azalmasi azalan verimlerden değil matematiksel yani üretim miktarı artınca birim başına düşen üretimin düşmesi olarak diye biliriz . Ancak bence a şikkında hata var .
-
@Wicksell her soru için 25 tl mi iyi para yanlış soru yazmaktan da kazanmak farklı olsa gerek itibar kaybının getiriye dönüşmesi heyt be
-
@aroma 5 soru icin 25 tl hocam
-
@hansmorgenthau arkadaşlar azalan veriler ürün çıktısı ile alakalı tanımlar bunlar ilgili bir durum yokki marjinal ürün toplam ürün tanımı yapsa anlarim
-
@ramsey ahh pardon ben itiraz icin para ödenmesine kıl olduğumdan okuyamamisim bile . .Sağolun baktım simdi